Обговорення:Амілкар Кабрал

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: 85.176.128.84 у темі «Не-нейтальність статті та Джерел.» 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статистика відвідуваності сторінки «Амілкар Кабрал»

Рік 2011 2012 2013 2014
Переглядів 280 467 844 1143

Не-нейтальність статті та Джерел.

[ред. код]

Формула "антиімперіалістичної та національно-визвольної боротьби" - це з арсеналу ще радянської комуністичної пропаганди.
Більшість наведених джерел - іншомовні, а значить ТАКІ, ЩО НЕ ПІДДАЮТЬСЯ ПЕРЕВІРЦІ.
Тих, що можна прочитати - всього три. Вони з одного і того ж явно політично АНГАЖОВАНОГО Блогу «Вперед».
Стаття з Португальської Вікі - це взагалі згідно Вікі-правилам НЕ АД.
Статтю слід повністю переписати.--85.176.134.31 14:07, 28 листопада 2013 (UTC)Відповісти

Перш ніж переходити до катеґоричних суджень («це з арсеналу...», «не піддаються...») і широких узагальнюючих висновків («повністю переписати»), непогано було б: 1) ознайомитися з предметом (історією національно-визвольної боротьби в «третьому світі» після другої світової війни); 2) для чого вивчити хоча б одну іноземну мову (хоч би й портуґальську чи російську); 3) висловити конкретні зауваги по суті. А хто заважає вам запропонувати свої, альтернативні тематичні джерела, політично незаанґажовані (якщо такі істнують в природі, бо історія свідчить, що політика не буває незаанґажованою, навіть якщо політики чи «просто» прибічники певних політичних ідей цього не усвідомлюють)? А Caps Lock, це - «арґумент»! «Потужний»!--Lumpenigent
Дякую за пропозиції. Історію "нац.в.боротьби" я вивчав і навіть викладав. Знаю декілька європейських мов. Що щє?// Ґрунтовні Вікі-Правила написані для всіх. Створювати статті не знаючі елементарні, про посилання на АД - не слід.
Рекомендую також ознайомитись з одним з ґрунтовних правил етики поведінки — ВП:НО. Щоб наступного разу не повторювати радянську комуналку = перехід на особистості. Інакше вас можуть заблокувати.
Вилучення обґрунтованих Шаблонів - це вже подвійне порушення (Деструктивна поведінка, або вандалізм).--85.176.128.84 18:06, 12 грудня 2013 (UTC)Відповісти