Обговорення:Бураковський Ігор Валентинович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Товариш Бураковський вірою і правдою служив Компартії СРСР. Перебував на чолі партійної організації Київського Державного університету ім.Т.Шевченка. На зборах проклинав проклятий Захід та буржуазну Америку, клявся у відданості Леніну та КПРС. У 1991 він дуже перелякався, навіть віддав свій партійний квіток колезі "на зберігання". А потім обтерся, виліз із схрону та разом із таким собі Пасхавером (справжнє прізвище Пасовер) узявся писати програму приватизації для Коломойського, Пінчука, Ахмєтова та інших єврейських "достойників". Згодом заповз до президента Кучми, й став сидіти з ним за одним столом на правах "радника-порадника". Тепер має свй власний "науковий" інститут (з питань "проклятого капіталізму").

Спробуйте найти в Україні чи на просторах СНД іншого економіста або суспільствознавця в цьому віці, хтоб не мав точнісенько таку або дуже схожу біографію. Зрозуміло якщо не рахувати дисидентів, що сиділи по радянських тюрмах, або вчених закордонної діаспори. А от нащот «єврейства» Бураковського - тут у вас з логікою негаразд.

Переніс сторінки[ред. код]

Текст статті перенесоно на стор. Бураковський Ігор Валентинович — згідно виявленого патроніму. Прошу вибачення, що НЕ через процедуру Перейменування.--85.176.138.238 11:06, 4 грудня 2013 (UTC)[відповісти]

Об'єднав історії --RLuts (talk) 21:48, 4 грудня 2013 (UTC)[відповісти]