Обговорення:Білоруська партія свободи

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Goo3 5 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

потрібно видалити статтю. Фактично такої партії немає і не було раніше. Джерел немає, як немає і офіційного сайту цієї нібито партії. Ні участі у виборах, ні участі в мітингах, ні інформації про членів і їх кількості, ні інформації про з'їзди організації. дуже сумнівна інформація. в статті немає ніяких коректних і підтверджених дат і чисел. це не партія, а гурток за інтересами. .це дезінформація. АІ немає зовсім. стаття тільки заплутує і вводить в оману читача. зі статті незрозумілий статус цієї структури.


Єдиний спосіб розвіяти сумніви щодо достовірності інформації - уявити інші авторитетні джерела, що підтверджують написане в статті. посилань або аналітичних статей або хоча б думки політологів немає. А за правилами Вікіпедія не є первинним джерелом інформації. Статті проекту повинні спиратися на інформацію, раніше опубліковану в авторитетних джерелах. Статті, що містять оригінальні дослідження, підлягають видаленню. пропоную видалити статтю.

що цікаво, весь внесок цього ip присвячено спробам видалити дану статтю. --Goo3 (обговорення) 08:52, 2 жовтня 2018 (UTC)Відповісти
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/14 вересня 2018.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

--Goo3 (обговорення) 08:52, 2 жовтня 2018 (UTC)Відповісти