Обговорення:Герб Немішаєвого

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Критика герба[ред. код]

Цей герб не відповідає нормам геральдичної колористики. У ньому двічі подано «металеві» фігури у «металевих» полях (срібні квіти у золотому полі та золота споруда у срібному), що суперечить геральдичним нормам. Також неприйнятним є формулювання «станційна споруда золотого або натурального кольору», оскільки в гербах подається точне колористичне рішення, та й годі зрозуміти що таке «натуральний колір» для залізничної станції. З огляду на це герб потребує коригування та приведення до геральдичних вимог[джерело?].

Інше бачення:

  1. В опису:"станційна споруда золотого або натурального кольору", повинно бути так: "станчійна споруда натурального кольору (або золота*)". "*" - "або золота" це не опис герба, а дозвіл авторів для віконання вишивки, або штампування значків.
  2. Якщо фігура "біла (срібна)роза" старіша майже на 300 років за норми геральдичної колористики, то це є виключенням, згідно тих самих норм.
  3. З огляду на викладене вище, герб не потребує коригування, бо відповідає геральдичним вимогам, а корегуванню підлягає опис.