Обговорення:Захарчишин Лев Леонідович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/28 вересня 2014.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/22 січня 2016.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Пропозиція "допомогти" вказавши дату народження незрозуміла, я пробував допомогти, але сказало, "що з певних причин стаття захищена, і правити її можуть лише зареєстровані користувачі". Хоча я, до речі, зареєстрований користувач... Просто ще не автопідтверджений...

Ось дата народження: 22 квітня 1961 року

Ось ще одна біографічна стаття: Народився 22 квітня 1961 року. Закінчив Львівський лісотехнічний університет, навчався в аспірантурі Львівського відділення інституту ботаніки АН України за фахом "екологія".

З 1987 року був активним учасником, а в 1989-90 рр. – головою «Товариства Лева» - першої в Україні незалежної громадсько-культорологічної організації, що стояла біля витоків національного відродження України. 1990-1994 - депутат Львівської обласної ради першого демократичного скликання. З 1989 року брав активну участь у відродженні і розбудові молодіжної виховної організації «Пласт». 1999 – 2003 рр. був головою Всеукраїнської Ради «Пласту», на даний момент очолює контрольно-ревізійну комісію організації "Пласт". Лев Захарчишин був одним із організаторів Днів міста Львова 2003-2005 років. Займався підприємництвом. У 2006 р. обраний у Львівську обласну раду, працює на посаді заступника голови обласної ради.

Ось посилання на неї: http://www.oblrada.lviv.ua/boss-zachar.html

Це якась помилка, бо стаття ніколи не була захищеною, і її можуть редагувати як зареєстровані так і незареєстровані користувачі. --yakudza พูดคุย 08:37, 14 липня 2008 (UTC)[відповісти]

Значимість ?[ред. код]

Яка значимість Льва Леонідовича ? --Movses