Обговорення:Зоопарк Наньніна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: DoroshenkoE 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
"Джерела" повинні містити посилання на конкретні матеріали, які при потребі можна знайти(за номером газети, журналу, чи автором і видавництвом книги і т.д.) і прочитати, в такому вигляді вони не потрібні.--John 22:05, 5 вересня 2009 (UTC)Відповісти

А якщо статті були видалені? Це полюбляє робити агенство Сіньхуа. І що означає не потрібні? Якщо знання про досягнення китайських біологів комусь непотрібні -- то ніхто нікого не силує їх читати. Що робити коли вони потрібні але їх важко знайти?

Не змішуйте, будь ласка, я не про знання говорю а про джерела, написані знизу статті. А сама стаття безсумнівно потрібна.--John 08:06, 6 вересня 2009 (UTC)Відповісти

Гараз, ще раз. Стаття про деяку подію була знайдена в інтернеті, наприклад сайт Синьхуа. Зараз цієї статті там немає (є також ситуаціі коли стаття спотворюється -- як заміна деяких літер на знаки оклику у статті про левицю що народила шестеро малят). Отже, мої дії, ставити посилання на "Такого сайту немає" чи що? Деякі з джерел "чекають перекладу", мої дії -- видалити їх і кожного разу відшукувати в інтернеті чи що? Стаття написана на основі ЗМІ, така собі компіляція фактів, що робимо як "прийнято у Вікі" -- приймаємо геть джерела, приймаємо геть статті, яких, прошу зауважити, немає ні в якій іншій мовній версії Вікі? Тобто легкий шлях "узяв і локалізував" тут не спрацює.

Просто цікаво, які мають бути мої дії за умови що так, як я роблю, непотрібно.


Намагаюся ось тут зробити плюсик замiсть хрестика

Aeou -- а не приходило до голови ...

[ред. код]

Aeou -- а не приходило до голови что статті не випадкові і додаток їх до джерел є першим кроком для поповнення статті згідно з виголошеним у джерелах принципах інформація зі ЗМІ. Скільки разів мені тикати пальцем на своє ай-пі та повторювати "лізьте кудиінде а не у Китайщину"? Як робити проект так нікого нема, а як руйнувати чужі зусилля то від бажаючих кийком не відіб'єшся.