Обговорення:Зоопарк Хефей

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: DoroshenkoE 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
"Інформація отримана від представників зоопарку через ЗМІ, включаючи іншомовні. Деякі з новин вже видалені з оригінальних веб-сторінок тому посилання на них можна знайти тільки у паперовому варіанті джерел." - це не джерела, а інформація яка по суті нічого не пояснює. Джерело - це якась конкретна газета чи журнал, з вказанням назви і номеру видання. І напис "Енциклопедична значимість для зоологів і туристів" - також не потрібен, так як стаття і так відноситься до катерії "Зоопарки", і може бути цікавою не тільки зоологам і туристам, а й наприклад школярам і т.д.--John 21:33, 5 вересня 2009 (UTC)Відповісти

А якщо статті були видалені? Це полюбляє робити агенство Сіньхуа. І що означає не потрібні? Якщо знання про досягнення китайських біологів комусь непотрібні -- то ніхто нікого не силує їх читати. Що робити коли вони потрібні але їх важко знайти?

Що до вказання значимості це спеціально проти вигуків "а кому це треба?!". Звійсно цими двома категоріями необхідність не обмежується. Просто іноді доводиться на пальцях -- подивіться обговорення на Зоопарк Урумчі.


Намагаюся ось тут зробити плюсик замiсть хрестика