Обговорення:Ляпис Трубецкой

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

« Ляпис Трубецкой» - це головний , а може бути , і єдиний предмет білоруського музичного експорту. Найвідоміша рок- група Білорусі дає концерти по всій російськомовної ойкумені - від Риги до Новосибірська , від Москви до Тбілісі , і незмінно збирає аншлаги. При цьому у себе на батьківщині « Ляпис Трубецкой» не виступав вже майже 4 роки - концерти групи , а також згадки про неї в теле- і радіоефірі , знаходяться під негласною забороною влади.

На початку нульових « Ляпис Трубецкой» вважався , швидше , поп- командою - але в 2007 році у свідомості її лідера відбулася революція . Сергій Міхалок переглянув свої погляди на життя , радикально змінився сам ( навіть зовні , кинувши пити , зайнявшись спортом і схуднувши на 30 кг ) і до невпізнання змінив творчість своєї групи : тепер « Ляпіси » знаходяться в авангарді рок- альтернативи.

А чому назва статті російською, а не білоруською? Це ж ніби білорукький гурт?

[ред. код]

Ну от власне цікавить це.--BezosibnyjUA (обговорення) 00:21, 24 липня 2012 (UTC)Відповісти

Я щойно дізнався про те, що вони перестають існувати, чи принаймні завтра буде останній концерт. Я б це написав, але боюсь будуть претензії щодо джерела... --Володимир Ганджук 19:36, 27 серпня 2014 (UTC)Відповісти