Обговорення:Панько Олена Олексіївна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінках:

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Видалення[ред. код]

Викладачка в одному з університетів, досягнення не підтверджують значущість --КахОлексій (обговорення) 10:31, 24 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

  1. Я є особою, про яку написано статтю. У публікації авторкою Анастасією Сокаревою відносно мне порушено: конфіденційність та доброчесність. Особа, що створила статтю, зробила це без обговорення зі мною та без моєї згоди (порушено: конфіденційність). Вона не володіє інформацією про мене, а мені не відомо, хто вона взагалі. У статті використано мій власний текст, написаній з абсолютно іншою метою, до того ж спотворений (порушено: доброчесність). Я можу довести своє авторство (як на мене, це кваліфікується, як плагіат). Яким чином вона отримала мій текст, це окреме питання, проте точно не від мене. Я вважаю на неприпустиме подібне ставлення до будь-якої людини, втому числі й до мене. Я не вважаю доцільним існування цієї статті, яку було опубліковано з порушеннями з боку авторки. Тому прошу її вилучити. Порушення 35:— сторінку створено в обхід персонального обмеження.