Обговорення:Різні визначення фашизму

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблони[ред. код]

  • Стиль: текст преамбули (єдина "спроба визначення" в статті) - порушує всі літературні норми енциклопедійного тексту, або Дефініції.
  • Шаблон ВП:АД: В статті нема жодного посилання на ВИЗНАЧЕННЯ фашизму в сучасних політичних або загальних енциклопедіях, словниках, лексиконах - тобто визнаних та перевіряємих Вторинних джерелах. Замість цього 7(!) взятих "всліпу" посилань на: D.Redles, K.Vondung, R.Ellwood,J.Rhodes,R.Wistrich,N.Goodrick-Clarke,N.Cohn — хто це такі? Як ці джерела верифікувати??
  • Шаблон НТЗ: Стаття є огризком перекладу з англ-вікі, яка в свою чергу є довільною збіркою цитат (первинні джерела), неясно за яким принципом видібраних. І тому є типовим ВП:ОД, місце котрому не в Вікіпедії, а в Вікіцитатнику. Стаття в De-Wiki дійсно має справу з визначеннями ф.
  • Переробити: Три цитати з Муссоліні і одна Рузвельта - і це все? А де ж теоретики фашизму (1930х рр. та сучасні) та правого консерватизму? Де визначення головних критиків фашизму та тоталітаризму, починаючі з Г.Арендт та К.Поппера? Отже: переробити або до ВП:ВИЛ.--85.176.134.41 21:54, 2 лютого 2013 (UTC)[відповісти]