Обговорення:Савчук Роман Михайлович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Щоб обґрунтувати значимість статті про Савчука Романа Михайловича на Вікіпедії

[ред. код]

докази його впливовості та важливості. Нижче наведені аргументи та джерела, які підкреслюють його значимість:

Освіта та кар'єра

[ред. код]
  1. Освіта:
    • Савчук Роман Михайлович здобув вищу освіту в Національній академії внутрішніх справ України, що є провідним навчальним закладом у сфері правознавства в Україні. Це підтверджує його глибокі знання та компетентність у галузі права​ (Korniv)​.
  2. Кар'єра у міліції:
    • Він працював на різних важливих посадах у міліції, зокрема, як слідчий, старший слідчий, інспектор та заступник начальника УМВС. Досяг звання підполковника, що свідчить про його професіоналізм та внесок у правоохоронну діяльність​ (Korniv)​.

Наукова діяльність

[ред. код]
  1. Наукові праці:
    • Савчук є автором кількох наукових праць, зокрема дисертації "Перекладач як учасник адміністративного судочинства: процесуальний статус, компетентність, неупередженість", а також статей, які досліджують питання цивільного контролю та реформи поліції. Його дослідження цитуються в наукових колах, що підтверджує їх важливість та новизну​ (Onua DSpace)​​ (Опендатабот)​.

Керівні посади

[ред. код]
  1. Директор юридичного інституту:
    • Савчук Роман Михайлович обіймає посаду директора Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту Національного університету "Одеська юридична академія", а також керує іншими важливими навчальними закладами та громадськими організаціями. Це свідчить про його авторитет та впливовість у сфері освіти та права​ (Опендатабот)​.

Суспільний вплив

[ред. код]
  1. Громадська діяльність:
    • Він керує Відокремленим підрозділом Громадської організації "Всеукраїнський центр сприяння самоорганізації громадян" у Івано-Франківській області. Це показує його активну участь у громадському житті та сприяння розвитку громадянського суспільства​ (Опендатабот)​.

Підтвердження з надійних джерел

[ред. код]
  1. Посилання на надійні джерела:

Ці аргументи та джерела свідчать про те, що Савчук Роман Михайлович є значимою особою у сфері права та громадської діяльності, що обґрунтовує наявність статті про нього на Вікіпедії. --IntellectPanel (обговорення) 09:15, 30 липня 2024 (UTC)Відповісти

@IntellectPanel: Як щодо істотного висвітлення діяльності особи в незалежних, вторинних ВП:АД, як того вимагають правила ВП:ЗНЗ та ВП:БЖЛ? --Рассилон 11:47, 30 липня 2024 (UTC)Відповісти