Обговорення:Спеціальні кореспонденти

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: A1 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

ТОВ "Судовий репортер" - перейменовано на ТОВ "Спеціальні кореспонденти". Сайт sud-report.com.ua - не працює. Оприлюднена інформація станом на 25.04.2020 є неактуальною.

Власником торгової марки "Судовий репортер" є Салій Ірина Ростиславівна. Підтвердження у реєстрі Укрпатенту https://base.uipv.org/searchBUL/search.php?action=viewdetails&dbname=tm&IdClaim=410362 Шевчук передав право власності на торгову марку і тим самим відмовився від використання назви.

Сайт Ірини Салій https://sudreporter.org/ не має відношення до змісту цієї сторінки у Вікіпедї. Зміст цієї сторінки завдає шкоди репутації власниці торгової марки і однойменного сайту. Прошу дати можливість відредагувати сторінку або створити альтернативну про свій проект.


За посиланням https://base.uipv.org/searchBUL/search.php?action=viewdetails&dbname=tm&IdClaim=410362 нема інформації про передачу права власності, натомість sud-report.com.ua тепер перенаправляє https://speccor.org.ua/ Загалом практика Вікіпедії така, що якщо організація або об’єкт, про який написана стаття перейменовують, стаття відповідно перейменовується так само, щойно ми знаходимо тому підтвердження. --A1 (обговорення) 11:28, 30 квітня 2020 (UTC)Відповісти