Обговорення:Список загиблих військовослужбовців силових структур України внаслідок російського вторгнення в Україну (березень - червень 2014)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Tagira у темі «Непідтверджена інформація» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ця стаття створена шляхом розділення статті, або використання частини вмісту зі статті Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну.

Особливості і специфіка статті[ред. код]

Пані Tagira, дякую за вашу роботу з упорядкування цих таблиць. Перенос матеріалів до статей справді сильно полегшує сторінку і прискорює її роботу.

Я хотів попрохати про один момент — ви можете залишати трошки більше персоніфікованої інформації про загиблих? Я якось тут в обговоренні висловив таку ідею — деталі біографій абсолютно гармонійно виглядають у статтях загальних втрат — бо ці списки, фактично і створені для персоналізації наших втрат, для того щоб ці цифри які ми чуємо не видавалися сухою статистикою, а показували що це живі люди. Цієї ідеї я притримуюся і зараз.

Одразу поясню: сухий текст, особливо якщо його небагато, без картинок, шаблонів і посилань дуже слабо впливає на швидкість завантаження. Ті 100-200 байт сухого тексту несуттєві з точки зору швидкодії, але сприйняття статті від них змінюється радикально.

З повагою, --VoidWanderer (обговорення) 17:55, 29 травня 2017 (UTC)Відповісти

Непідтверджена інформація[ред. код]

  • 5 травня. ЗМІ з посиланням на прес-службу МВС повідомляли, що 5 травня під Слов'янськом загалом загинули 4 військовослужбовця. Зокрема, один боєць загинув унаслідок кулеметного обстрілу броньованого мікроавтобуса, що перевозив поранених. Також, стався бій з терористами, які зробили спробу прориву з оточення.[1][2]. В офіційних повідомленнях СБУ, МВС, Нацгвардії, та в указах про нагородження названі імена трьох загиблих, про четвертого загиблого не підтверджено.
За три роки підтвердження щодо четвертого загиблого немає. За описом обставин - ні до одного загиблого не підходить, може поранений був. Мабуть, Аваков з переляку наплутав. В нього там 1000 бойовиків напали і 200 з них вбито. --Tagira (обговорення) 18:31, 2 червня 2017 (UTC)Відповісти