Обговорення:AC72

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Ветер 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Горизонтальне положення корпусу над водою стосовно вітрильного судна - нісенітниця. Оскільки досягається лише у повний штиль в умовах обмірювання. --Ветер (обговорення) 04:05, 1 липня 2017 (UTC)Відповісти

  • Будь ласка - ви можете перевірити в наведених джерелах. Фразу можна її коректувати-переробити. Всі Ваші інші вилучення на фоні вкидання Вами безглуздя та інфосміття не з предмету або без позитивного змісту - під виглядом АД, в тому числі у сміжніх статтях, - це чистої води ВП:ДЕСТ або Вандалізм. Прошу прийняти до уваги як колегіальне попередження.--Wanderer (обговорення) 10:27, 1 липня 2017 (UTC)Відповісти
    Wanderer, це вже краще, бо навіщо ховатись за анонімними АйПі? Тепер даю окремі пояснення:
  1. я не бачу де мені треба "перевірити" про горизонтальне положення корпусу над водою вітрильника на ходу? Це повна нісенітниця.
  2. "В 6 вересня 2012 команда Team New Zealand вперше спустила на воду" - до чого це тут? Це був перший катамаран серії? Ні. Можливо "Team New Zealand" проектувала катамаран? Також ні. То до чого це тут?
  3. "Жоден човен так важко вести, як AC72 — сказав Джеймс Спітхілл" - ну так собі, можна дискутувати про необхідність, та й то, якби були розкриті більш важливі аспекти.
  4. "Вітрила:". Взагалі, катамаран несе декілька вітрил, то чому лише про одне?
  5. "Вітрило також має форму подібну до крила літака" - це для кого? Для тих, хто не розуміє, що значить вище написана фраза "з аеродинамічним профілем"
  6. "кінцевим краєм" - це як? Край може бути не кінцевим?
  7. "Повідний край крила виготовлений з вуглецевого волокна" - що таке повідний край? "утворює жорстку конструкцію, яка нагадує мачту" - кому нагадує? Вам? І чому саме мачту, а не щоглу?
  8. "На задній частині крила є м'які кінцеві краї, а решта виконана з тонкої, легкої складової оболонки" - це як розуміти? Складова чого?
  9. "Крило-вітрило будується в двох окремих елементах, створюючи асиметричне крило". Крило створює крило? З чого створює? З нічого? Куди подівся третій елемент?, вище про три елементи - помилка?
  10. "повітряний струм" - це як? Скільки ампер?
  11. "згідно до Закона Бернулі створює низький тиск" - плануєте про закон БернуЛЛі додати у статті про всі наявні класи яхт?
  12. "«підіймаючи» вітрила вперед" - це як? всупереч закону тяжіння - саме вперед?
  13. "силою «переднього імпульсу»" - що це таке? Учні середніх класів знають, що сила імпульсу - нонсенс, оскільки є імпульс сили, але не навпаки.
  14. "Чим більший кут «вигинання», тим більша генерується потужність" - ставимо кут 180 градусів, потужність буде максимальною? Чи треба 360?
  15. "м'які елементи традиційно - вантами" - ванти на судні утримують щоглу, а не "м'які елементи"!
  16. "Зворотній зв'язок з елементами вітрил здійснюється за допомогою бездротових сенсорів". Маю питання - зв'язок позитивний чи негативний?
  17. "задніх консолях" - це що за елемент судна?
  18. про "човен ковзає", "крильцята при цьому повністю підіймаються з води" і далі продовжувати не буду, бо це за межею розуміння. 200 тон - можете надати джерело? Бо за кінематичною схемою там може бути близько 12-15 і не більше.

То як вважаєте, такий опус з таким числом нісенітниць заслуговує на місце в українській вікі?

І на додачу. Попередження про що? Про те, що "колегія" невдоволена відкиданням нісенітниць? --Ветер (обговорення) 19:49, 1 липня 2017 (UTC)Відповісти