Обговорення користувача:Володимир Ф/Запитання? (20.02.2011—20.02.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Володимир Ф у темі «Запитання?» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Володимир Ф/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Володимир Ф

Запитання?

[ред. код]

Доброго вечора, Володимире! Спасибі за допомогу, підскажіть до кого і як звернутись, щоб вернули акаунт - Віктор Хохлюк?

Доброго вечора, Вікторе! Акаунт Віктор Хохлюк (Користувач:Віктор Хохлюк) є, можливо, Ви за забули пароль для нього пароль. Зверніться за допомогою і порадою до адміністраторів на ВП:ЗА. Я зрозумів, що пароль для Користувач:Хохлюк віктор Ви знаєте. Зрештою можете користуватися цим акаунтом, а Користувач:Віктор Хохлюк попросите видалити або ж попросите перейменувати Користувач:Хохлюк віктор на Користувач:Віктор Хохлюк — пароль, який був для Користувач:Хохлюк віктор залишиться для Користувач:Віктор Хохлюк.
До речі натиснувши, наприклад, посилання Користувач:Хохлюк віктор чи Хохлюк віктор, яке записується так [[Користувач:Хохлюк віктор|Хохлюк віктор]] (до | посилання, після - як воно буде виглядати), потрапляємо на Сторінку користувача. Вона має дві закладки: Сторінка користувача і Обговорення. На першій закладці можна подати якісь відомості про себе, якісь нагадування собі і т. п., на другій - Вам пишуть, Ви відповідаєте. Зрештою, гадаю, багато з цього Ви вже знаєте. З повагою, -- Володимир Ф 21:49, 20 лютого 2011 (UTC)Відповісти