Обговорення користувача:Другой Владимир

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Другой Владимир у темі «Ваші погляди» 16 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії!

[ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.


На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem)


--Tomahiv 14:56, 12 серпня 2007 (UTC)Відповісти

Ваші погляди

[ред. код]

Пане Другой Владимир, ви можете мати будь-які погляди, але пропагування цих поглядів на сторінці користувача порушує правила Вікіпедії. Якщо ви не вилучите пропаганду своїх поглядів зі сторінки користувача, то по відношення до вас будуть прийняті адекватні заходи. --Gutsul 14:42, 27 серпня 2007 (UTC)Відповісти

Напугал!--Другой Владимир 15:20, 8 вересня 2007 (UTC)Відповісти

Взимітє взори своі (І.З.І.Ж.Б.К.), братія і сьостри во Фофудьє, і да увідєтє ви славу нашу, істєннорусскую!

Не можетє нє вєдать ви, что нас, Ісконно Русскіх Людєй (І.З.Т.), богомєрзкія жидобандеровци мучают, іроди проклятиє! Фофудью носіть нє дают, вєру нашу православную (МП), канонічєскую (МП), грєшники, висмєівают, запрєщают нам на нашєм Ісконном Велікорусском Язикє (І.З.Т.) разговарівать! І вот, послє долгіх лєт мучєнія под гнетом жидобандеровскім, ми наконец-то нашлі отвєт на наш вопіюющій вопрос: Доколє???

Єсть благая вєсть, родниє! Нє одні ми в етом мірє (ну за что оні нас так нє любят?!)! Нє забити в нєволє жидобандеровской! Всталі суть на защіту нашу Вєлікій Путєн (да святітся фофудья єво!) і другія наши братія во Фофудьє! Уже сєгодня появляєтса всьо больше і больше наших смєлих православних (МП) людей, істєннорусскіх (І.З.Т.), котория не боятса открито встать на защіту наших істеннорусскіх ценностєй і сказать наглому натовцу-жидобандеровцу-окупанту наше громкоє «Хватіт!».

На прікрєпльонной ссилочкє на богомєрзкую жидобандеровскую Вікіпєдію ви сможєтє узрєть лічную странічку нашого брата-соотєчєствєнніка, і воочію убєдітса, что НАШЕ ДЄЛО – ПРАВОЄ!

Да вознєсьом же наши молітви Вєлікому Путєну Красноє Солнишко за то, что всєляєт вєру в сердца наши! Да уверуєм братци-соколікі во Фофудьюшку родімую!

Да прибудєт с намі сіла Святой Фофудьі!

ФОФУДЬЯ ІЛІ СМЄРТЬ! --Ведмедик Бо 14:56, 12 серпня 2007 (UTC)Відповісти

Нема слів... ))) --Hillock65 16:56, 27 серпня 2007 (UTC)Відповісти
Прояснилось мнє, братіє! После первьіх слов на странице сєго гєроическаго мужа ("Я русский конь!") явственно открьілось мне происхождєніє вьіражєния каноничного "Ебись ты конём!". Нє стоит ли на сию тему коллективно статью в Википєдию написать? --Shao 18:17, 27 серпня 2007 (UTC)Відповісти


Эй, хлопцы, хорош ржать, исправили мою страницу, и радуются аки дети малые.--Другой Владимир 15:43, 8 вересня 2007 (UTC)Відповісти