Обговорення користувача:Елена Синица

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Стаття Кафедра радіотехніки та радіоелектронних систем при РФФ КНУ імені Тараса Шевченка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 лютого 2017. Що ще можна зробити?

Стаття Кафедра математики та теоретичної радіофізики при РФФ КНУ імені Тараса Шевченка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 лютого 2017. Що ще можна зробити?

Сторінку Кафедра медичної радіофізики при РФФ КНУ імені Тараса Шевченка номіновано на вилучення

[ред. код]

Стаття Кафедра медичної радіофізики при РФФ КНУ імені Тараса Шевченка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 18:58, 1 серпня 2020 (UTC)Відповісти