Обговорення користувача:Миколка Когутяк/соболь (05.06.2011—06.06.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «соболь» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Миколка Когутяк/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Миколка Когутяк

соболь

[ред. код]

привіт! натрапив на плани щось поправити у сябрів, у тому числі й у зоологічній частині. тому спробував хоч трошки розширити текст про соболя, який відмічений у планах. може, згодиться. доброго настрою і веселих канікул! :) --ursus 22:30, 5 червня 2011 (UTC)

Дуже Вам дякую дядьку ursus. І за побажання на канікули - але які тут канікули: книжок надавали вичитати (хоч я це дуже люблю), а в інтернеті, замість он-лайнігор тато придумав мені ось цю забавку (каже що то мені на користь буде - от і спробую). Але ще багато часу є - аж 3 місяці, ще багато планів маю на відпочинок маю.
І дякую за цікаву статтю - я ще малий й багато чого не знаю і тут більше читаю, лише трішки пишу. Пишу не часто, лише про те що дізнався й зрозумів. А ще коли тато виставить мені статтю заготовку - і я тоді лише підставляю цифри та коротку інформацію (ось така моя забавка). А ще коли читаю статті роблю сині посилання на інші статті в вікіпедії - й так цікаво стає (більше дізнаюся і про інше). А так то тато слідкує за моїми вікі-кроками, аби я не помилявся багато - він каже що пантрує за мною і скоро я вже сам зможу щось більше самостійно робити, а ще мені багато помагає сестричка Даринка - вона старша й більше знає і ми разом багато робимо.
Дядьку ursus, я звонив батькові й він передавав Вам Великого привіту, він казав що Ви великий вчений про тварин - я лише можу мріяти таким стати, тому більше читатиму статей ваших, бо Природознавство в нас лише почали учити - а так я буду більше знати.
Вітаю Вас дядьку ursus і бажаю - «повну торбинку грошей і велику торбу щастя - таааааку велику, що б ви не годні були підняти і мусіли котити з гори на гору, а то щастя трохи сипалося й інші його підбирали») --Миколка Когутяк 06:59, 6 червня 2011 (UTC) (разом з сестричкою)Відповісти
знання - то сила. без них не буде розвитку. але важливо знаходити час для руху! того вимагає наша природа, а ми часто боргуємо перед кожною своєю клітинкою, хоча завжди розраховуємо на підтримку цих самих клітинок.... розмітка статей - це дуже важливі кроки. бо все в природі знаходиться у силенній кількості тонких і часто ледь помітних, але дуже важливих взаємозв'язків. інколи оця система зв'язків складає більшу сутність, ніж її складові. так що розставляння ключових посилань - це дуже важливо. тато у тебе величезний молодець, кращий і послідовніших боєць за деяких докторів наук. повір. всі вміють читати, писати, бігати, співати, рубати, будувати. але роблять по-різному. а інколи не просто по-різному, а з різним натхненням чи його відсутністю, з різною метою або її відсутністю. у тебе є гарний приклад. кращого не знайдеш на жодній планеті. цінуй і вчись. я сам вчуся у твого тата, хоч він про це й не знає :) доброго настрою! не забувай про канікули! щоби було що цікаве згадати! щасти --ursus 12:11, 6 червня 2011 (UTC)
Щиро вітаю Вас вікі-побратиме ursus, ото після Ваших слів, якби був дівкою - зашарівся би по самі п'яти. Дякую Вам за підтримку та розуміння і особливо - щирі побажання та поради моєму синові. Він ще того мало усвідомлює, але разом з сестрою вони в ці днини пробують себе - я трішки помагаю їм, а мо' щось цікаве з того вийде - лише би запалу їм вистачило (та й гени-бійцівські то таки повинні дати взнаки:) - це така вийшла моя компенсація укр-вікі за мої теперішні завантаження поза межами віртуалу, коли залишається обмаль часу на часте тутешнє пербування. Побратиме ursus - дуже вдячний Вам за підтримку й розуміння - зичу Вам творчих успіхів та життєвих гараздів! --Когутяк Зенко 22:31, 6 червня 2011 (UTC) Шануймося!!!Відповісти