Обговорення користувача:AS/Щодо Сталіна (12.05.2010—13.05.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AS у темі «Щодо Сталіна» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:AS/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:AS

Щодо Сталіна[ред. код]

Відверто кажучи не вважаю що Ви здійснили своє редагування аби спровокувати мене чи когось іншого (такого міг чекати від людей з совковим геном, але ж....), поясню:

  • Ви мали намір покращити фільлогічно й частково се Вам вдалося, але вбили всю «сіль» й закцентувавши суть саме на судочинстві українському, а не світовому визнанню та історичним фактам.
  • Адже щодо визнання його злочинцем, се постаралися царські поліцмейстери, що тричі садили його за розбій та крадіжки, а потім й зсилку за вірменські погроми в Баку (ті що на початку 20 століття)
  • Ви вбили посилання на самий веб-портал Апеляційного суду де було подано поаністю рішення по справі та результуюча аргументація суду.
  • Ви ввели в тіло статті (ба навіть більше, в його заглавну частину) таку дрібничку як Апеляційний суд, котрій місце в тілі статті окремо в якомусь розділі (це ж треба таке акценти перенесені з України на якийсь суд!!! дивно????), та й саме це посилання на суд лишили червоним, й простий читач замість ознайомлення з справою й вироком суду буде листати журналістські інтерпретації (здебільшого інтерпретації в різні сторони)
  • Й що мене найбільше гнітить - Ви вписали посилання на іншомовний та чужоземний інформаційний ресурс, та його інформаційну стрічку (та ще й по-русссскіііі) що набагато зменшує вагу того посилання, не думаю що Ви це зробили свідомо, але конкретні факти з перших уст (рішення суду) Ви видалили - сесе більше нагадує Волюнтаризм.
  • Зрештою, я не писав статтей й зо 3-4 години вислідковував по ружних ресурсах та знайомих, вишукуючи фактаж, та й напоумлював занадто запопадлливі му́менти в тутешньому просторі щодо «КАТА НАРОДІВ» аби потім Ви не наводячи на те якісних-історичних причин просто перечеркнули.
  • Оскільки я не вводив в тіло статті ЖОДНОГО ІДИОТИЗМУ й навів числені посилання й факти - ЧЕКАЮ ВІД ВАС ФАХОВОГО ПОЯСНЕНЯ ваших дій й поміркувати на ними, а нє, то залишаю право за собою їх відкотити, й дописати врахувавши Вашу думку-допис. Перепрошуюсь, зичу творчих успіхів! --Когутяк Зенко 18:14, 12 травня 2010 (UTC) Слава Ураїні!!!Відповісти
    (Той текст з Ап-судом і рос. покликом я скопіював з відповідного розділу знизу) Загалом, до написаного користувачем Tigga у ВП:ЗА мені нічого додати (термін „злочинець‟ в енциклопедії підходить для а) сучасних злочинців; б) кримінальних авторитетів). --AS об. 19:10, 12 травня 2010 (UTC)Відповісти
  • Я чекаю фахової відповіді по сій темі, оскільки бачу, що Вам було ліньки розібратися в історичних аспектах й Ви всього-навсього аби насолити просто «скопіював з відповідного розділу знизу». Тому що будь який мало-мальський історик чи той хто пройшов шкільну програму історії скаже Вам про період царський в Коби й перелічить число ЗЛОЧИНІВ його будучи при владі.
  • А щодо слова «злочинець», то дуж перепрошую, а це відколи юридичні та суспільні означувальні терміни стали заборонені в енциклопедії, це ж треба так боятися тіні Коби, а завтра якийсь ідіот скаже Вам ща слово злочинець не можна писати журналістам й пішло поїхало. ТаК на догоду табачукістам й слово «Україна» ЗІТЕРТИ НА СТОРІНКАХ ВІКІ та інших енциклопедій і я переконаний Ви станете в рядах перших витирати його???!!! Ось тому й програє українське суспільство (українці, русскі, болгари...), що запопадливо зазирає в писок невігласам й злочинцям боячись їм се сказати в вічі - а потім ходить по закуткам й розтирає шмарклі що ними керуют одні дегенерати та злочинці й казнокради. Зрештою таке воно суспільне становище - «ген рабства» й «боягузства» (навіть на творчих сторінках інтелектуалів зчаста проявляється).
  • Я дуже подивований логікою АДМІНІСТРАТОРА, котрий бачучи запити, не давши фахового пояснення, не прилучившись до обговорення (сего, для нього контраверсійного питання) на сторінці обговорення чи десь інде (показавши тим самим волдіння ним матеріалом й сею темою), незважаючи на думки інших користувачів які більше в сій темі, просто вчинив ВОЛЮНТАРИСЬКИ, й спотворив навіть посиланнями суть того епізоду. Відверто кажучи бачу більше неповагу до користувачів що пишуть статті, а велику запопадливість за цензорами-редакторами. Й найсмішніше, йдучи за принципами буквоїдів, що тут декларують притримування норм українських законів та практик - водночасі, тут, вже коли суд назвав то злочином й злочинців - ВИ ПОПИРАЄТЕ ТІ НОРМИ.
  • А тепер скажу Вам від себе особисто - фаховий менеджер-організатор та й взагалі людина повинна вміти з «високо піднятою головою» виходити з конфліктів, особливо коли вона помиляється. Ось це вміння й визначає достойну людину, чи ниццу (яка припиратиметься за будь-що). Тому я ще чекатиму Вашої фахової оцінки ситуації та «сталіністської тематики». Зичу творчих успіхів! --Когутяк Зенко 07:10, 13 травня 2010 (UTC) Шануймося!!!Відповісти
  • На жаль, я не маю зеленого поняття про яку фахову оцінку ви говорите (що такий загальний термін є небажаним, чи що?) і не маю бажання це виясняти (підозрюю, що ми просто бачимо проблему в зовсім ріжних площинах). Ця проблема мені не принципова, якщо мої дії вас зачепили то вибачаюся, більше до Сталіна лізти не буду. Та все ж лишуся при своїх поглядах на енциклопедичність -- AS об. 17:47, 13 травня 2010 (UTC)Відповісти