Обговорення користувача:Albedo/05-05-2006/Вітання від VN (03.02.2006—03.02.2006)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Albedo у темі «Вітання від VN» 18 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Albedo/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Albedo/05-05-2006

Вітання від VN[ред. код]

Ви пишете >> Ви пишете >>Привіт, мене звати Олександр. Вікіпедія, виявляється, класна річ. Пропоную зробити її також не тільки виразником якоїсь офіційної інформації, а й зібранням інформації не зовсім публічної щодо певних людей, подій і т. ін. Таким чином ми маємо шанс долучитися до написання реальної історії, а не тієї, яку пишуть історики.

Тренування VN розпочалося!<< <<

Я просто перейшов за запрошенням потренуванися на майданчику. Перший абзац не мій! Він там був вже, я думав - це якийсь зразок. Тож не знаю, що мав на увазі Олександр.

А другий - мій:)

>>Як ви бачите свій внесок?--Albedo @ 12:05, 3 лютого 2006 (UTC)<<Відповісти

Я вважаю за необхідне поділитися тим, що знаю і зробити досяжним те, в чому я щось розумію.

Вирішив взяти участь у проекті "Вікіпедія" тому, що вважаю єдиним "людським" авторським правом - право на збереження авторства та відповідно категоричну неприйнятність плагіату. Те, що вже опубліковано, має належати людству.

Конкретніше - планую редагувати та створювати статті за тою тематикою, в якій я орієнтуюся.

--Користувач:Vn

Ну, що ж, звиняйте, що невірно тебе (можна так?)/вас назвав. Вікіпедія доптримауєтсья авторського права але разом з тим, за вашими словами, робит громадське надбання - т.зв. Public DOmain та й випусаєтся за Wikipedia:Текст_GNU_Free_Documentation_License. Узагалі, в ицвілізованому світі (Україна, - теж цивілізована) прийнято шанувати права, хоча дехто /у т.ч. політики, причому чільні/ можуть плювати на це. Авторські права охорняються міжнародниим конвенціями певну кількість років, допоки не перейдуть у надбання. Кожен вільний творити свій проект і ліцензувати його для вільного поирення GNU/GFPL тощо, або захищати Copyright (see also Copyleft).

Ти пишеш >>Конкретніше - планую редагувати та створювати статті за тою тематикою, в якій я орієнтуюся.<< ЩО саме буде твоїм коником (гобі)? Можна довідатись? Чи потрібна якась допомога з мого боку?--Albedo @ 12:54, 3 лютого 2006 (UTC)Відповісти