Обговорення користувача:Amakuha/Виноробство у Франції. (27.11.2011—27.11.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Супрунець М.Ф. у темі «Виноробство у Франції.» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Amakuha/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Amakuha

Виноробство у Франції.

[ред. код]

Чи не погли б ви повідомити хто готує статтю виноробство у Франції.

Справа у тому, що я уже наповнюю складові частини. Уже практично дороблена величезна стаття: Історія французького вина. Зроблені класифікації:

Та робитться наповнення:

Ще раніше була розроблена структура. Структура більш серйозна ніж у Рувікі, і більш розгалужена.

Статті у наповненні частково стосуються і Французької осені. Але вони звичайно не будуть завершені до кінця конкурсу, тому це по суті є глобальною роботою, яка не залежить від конкурсу. Та і підготовка виноробства у Франції була розпочата ще до конкурсу.

Тому тут у мене є питання: 1) Хто готує наповнення? Я зв'яжусь із ним і ми узгодимо та розподілимо роботу. А робота масшатабна і хотілося б її зробити не як небудь. 2) Якщо це так суттєво то уже сьогодні я ропочну наповнення кістяка статті виноробство у Франції. 3) це не бронювання сттатті це повноцінна робота і глобальна, яку не хотілося б робити аби як.

PS. Інформація по основній статті уже готова. Сьогодні я завершую Історія французького вина і починаю наповнення основних розділів головної статті - Виноробство у Франції. Тому було б корисно узгодити дії з тим хто готує, так як статей відгалужень буде дуже багато.

--Nick_S 14:24, 27 листопада 2011 (UTC)Відповісти

Якщо так, то все добре. --Α.Μακυχα 16:27, 27 листопада 2011 (UTC)Відповісти
Дякую, за розуміння. Власне я уже розпочав роботу над основною статтею. Але як я уже відзначив робота копітка і тривала, особливо враховуючи масу підрозділів і підтем. Тому якщо є людина, яка теж працює у цьому напрямі я не відмовлюся від допомоги. Можна узгодити варіанти роботи.

Наприклад над структурою. Країна-регіони(субрегіони, області)-апеласьйони-господарства. У жодному з розділів практично відсутня інформація, а згідно даним франції на 2011 маємо 788 господарств, 460 апелласьйонів. із яких реально в укр вікі набіжить максимум кілька десятків розрізнених статей, які до речі теж не завадило привести до спільного знаменника. Так, що тут роботи на місяці навіть групі осіб.

З повагою. --Nick_S 16:49, 27 листопада 2011 (UTC)Відповісти