Обговорення користувача:AntonProtsiuk (WMUA)/MassMessage/Європейська весна 2021/Midpoint

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Конкурс «Європейська весна 2021»: Корисна інформація[ред. код]

Доброго дня! Дякую, що долучилися до конкурсу статей «Європейська весна». Кілька важливих нагадувань і новин від організаторів:

  • Нагадуємо, що цьогоріч конкурс триватиме до кінця квітня. До завершення конкурсного періоду ви можете покращувати створені раніше статті; чим якіснішою буде стаття станом на кінець 30 квітня, тим вищу оцінку журі вона отримає.
  • Якщо ще не бачили, зверніть увагу, що організатори створили для кожної країни списки популярних статей в інших мовних розділах, які відсутні або надто короткі у нас. Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2021/Список статей до створення (списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни). Робота над цими списками не лише принесе вам додаткові бали при оцінюванні, а й забезпечить, що ваші статті читатиме більша кількість людей )
  • Наступного вівторка, 20 квітня, ми проведемо вебінар із редагування Вікіпедії до конкурсу. Він буде найбільш корисним користувач(к)ам, у яких немає великого досвіду у Вікіпедії. Долучайтеся самі або розповідайте друзям. Зареєструватися можна за посиланням (також доступний запис попереднього вебінару).

Ви отримали це повідомлення, бо взяли участь у конкурсі статей «Європейська весна 2021» --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:09, 14 квітня 2021 (UTC)Відповісти