Обговорення користувача:AntonProtsiuk (WMUA)/MassMessage/She Did It 2021 Participants

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

«Це зробила вона» 2021: Попередні підсумки, церемонія нагородження 8 грудня, наступні кроки[ред. код]

Доброго дня! Дякуємо, що долучилися до марафону із покращення української Вікіпедії «Це зробила вона». Завдяки вам та ще тридцяти учасникам і учасницям протягом марафону було поліпшено близько 250 статей про видатних жінок. Дякуємо за цей внесок!

Ми плануємо оголосити та відзначити переможців марафону та активних учасників і учасниць на церемонії нагородження, що пройде онлайново у середу 8 грудня; початок о 17:00. Окрім відзначення, плануються виступи цікавих спікерок — зокрема спортсменки, багаторазової чемпіонки паралімпійських ігор Олени Акопян та представниці кампанії «Повага» Анастасії Багаліки. Запрошую запланувати долучитися та зареєструватися за посиланням.

Підсумки марафону ми підбиватимемо протягом кінця цього тижня і початку наступного тижня. Тож якщо ви ще не оновили інформацію про свій внесок на сторінці марафону, прохання це зробити до середи 1 грудня включно. Після цієї дати ми можемо не врахувати ваш внесок, якщо він не вказаний на сторінці марафону.

Якщо маєте питання, пишіть мені або за адресою infowikimedia.org.ua. До зустрічі на сторінках вікіпростору і на нагородженні наступної середи ) --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:57, 29 листопада 2021 (UTC)Відповісти