Обговорення користувача:Anya7group

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Порушення авторських прав у статті Закон заперечення заперечення[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Закон заперечення заперечення, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.studfiles.ru/dir/cat10/subj171/file14905/view150221/page6.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Закон заперечення заперечення. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.