Обговорення користувача:Ivnatan

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Музей народної архітектури та побуту України[ред. код]

Доброго дня. Вітаю в українській Вікіпедії. Скажіть, будь ласка, чому Ви видаляєте посилання в статті Музей народної архітектури та побуту України? З повагою, --Formiate (обговорення) 10:23, 11 червня 2012 (UTC)Відповісти

Добрий день. Я працюю прес-секретарем в Національному музеї народної архітектури та побуту України. Я відповідаю за достовірну інформацію про музей в Інтернеті. Ті сайти, що вказані у Вікіпедії несуть хибну інформацію, яка шкодить іміджу музею. Зараз готується ОФІЦІЙНИЙ САЙТ музею.Всі інші сайти не є музейними. Ми тимчасово розміщуємо матеріали на сайті Музейний Пирогів. http://pirogovo-museum.do.am/ Всі інші сайти не відповідають дійсності щодо опису музейного життя - тому я знімаю їх з такого поважного сайту як Вікіпедія. Якщо ви сумніваєтесь в достовірності моєї інформації - передзвоніть директору Музею Дмитру Васильовичу Зарубі. Дуже прошу не повертати на сторінку ВІкіпедії стерті лінки сайтів. З повагою, ivnatan

Дякую за відповідь. Але мені стало тепер не зрозуміло: 1) це офіційний сайт чи ні? чому там написано, що він офіційний? 2) а цей сайт яке відношення має до музею? теж схожий на офіційний, але здається застарілий. 3) не зовсім розумію чим шкодять посилання на неофіційні сайти іміджу музею? Хоча, мушу Вам сказати, що Вікіпедія все ж більше дбає саме про всесторонній опис предмету статті, а не про його хороший імідж.
Давайте так, я розділю посилання на два розділи: офіційний сайт та неофіційні сторінки. --Formiate (обговорення) 15:13, 11 червня 2012 (UTC)Відповісти
Ще, вказана сторінка на Фейсбуці, це офіційна сторінка? --Formiate (обговорення) 15:22, 11 червня 2012 (UTC)Відповісти

Дякую за листа. За останні роки в інтернеті з'явилось багато сайтів про Національний музей, які несуть хибну інормацію про заклад. Новим керівництвом було вирішено зробити офіційний сучасний сайт, який би доносив до потенційних відвідувачів ДОСТОВІРНУ інформацію про музей. Навіть так званий "офіційний сайт" не відповідає сучасним музейними реаліям.

Особливо нас турбує реклама медикаментозного аборту на одному з сайтів. Це не відповідає нашій місії. Всі офіційні звернення до господаря цього сайта не мали позитивного успіху. Дуже вас просимо цей сайт не ставити у Вікіпедію.

Щодо файсбука. Офіційна сторінека була затверджена особисто директором музею. Саме там розміщаються свіжі новини музею http://www.facebook.com/pirogovo.museum Вконтакті http://vk.com/club38804256


Через кілька днів відбуде презентація нового сайта музею.Ми його обов'язково вам покажемо і розмістимо в рубрику : офіційний сайт музею. А всі решта сайтів переведіть до рубрики неофіційні сайти.

Розраховую на ваше розуміння. Дякую за співпрацю.


Добрий день. Дякую за допомогу. В четвер скину лінк на ОФІЦІЙНИЙ САЙТ.

Ще є питання до сайта http://www.nas.gov.ua/OrgStructure/SSGN/vlmm/Institutions/mnapu/Pages/mnapu.aspx Там вказана хибна адреса музею: Національний музей народної архітектури та побуту України 01015, Київ, вул. Січневого повстання, 21, корп. 19 - за цією адресою знаходяться фонди, куди відвідувачів не пустят. Тож, чи можна ставити його як офоіційний сайт?

Чи варто вказувати застарілі сайти, де є недостовірна інформація?

Більшість людей звертається до Вікіпедії, як до інтернет-енциклопедії, де вказується тільки перевірена та достовірна інфрмація. В тому числі це відноситься і до посилань на сайти. Розраховую на ваше розуміння.