Обговорення користувача:Krystofer/Проект «Якість» (12.03.2012—12.03.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Krystofer/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Krystofer

Проект «Якість»[ред. код]

Добрий день! Ви висловлювали зацікавлення даним проектом. На разі головна новизна в проекті — (регулярно) оновлювані показники якості української Вікіпедії та списки надкоротких статей, на які варто звернути увагу дописувачам. Також додав наочне порівняння структури наповненості укрВікі та росВікі — як показує графік, якщо в нас головний діапазон статей мають розмір 2—4 кб, то в росВікі це 4—10 кб і мета проекту як раз в тому, щоб цю обставину змінити.

Я також планую цікаве «ноу-хау». Задля популяризації ідеї створення лише добре наповнених статей, які б не псували статистику якості укрВікі, можна створити користувацьку скриньку для учасників проекту. Учасник вказує у ній деякі параметри-опції і включає у свою сторінку. Після цього бот проекту приблизно щодвінеділі оновлює у скриньці параметри-дані таким чином щоб скринька показувала якийсь із текстів:

  •  «Середній розмір статей цього дописувача 8888 байтів»
  • «Усі статті цього дописувача мають розмір понад 5 кб»

— ну і в кожній скриньці буде посилання на наш проект, де можна буде знайти також рейтинг користувачів за середнім розміром започаткованих ним статей (якщо користувач зі скринькою вкаже в опціях, що він бажає бути у рейтингу).

Якщо виникнуть ще якісь ідеї щодо якості і наповненості — дуже прошу. --Α.Μακυχα 00:28, 12 березня 2012 (UTC)Відповісти