Обговорення користувача:Leonst/Чи можу я використовувати фото з книжок (04.08.2009—04.08.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Leonst/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Leonst

Чи можу я використовувати фото з книжок[ред. код]

Скажіть, чи можу я використовувати фото з книжок? Сканувати і виставляти з посиланням на видання, автора та сторінку? Яка там застосовується ліцензія? --[[Користувач:Тарас Дем'яненко|]] 14:27, 4 серпня 2009 (UTC)

Питання авторського права (в тому числі й на зображення) є дуже заплутаними, болючими, і складними, як у вікіпедії так і у всьому розвиненому світі. Що стосується саме ліцензування зображень у вікіпедії, то певну базову інформацію можна отримати тут і на підсторінках. Якщо відповісти простіше, то, небажано. Окрім тих випадків коли зображення є суспільним надбанням, або Ви володієте авторськими правами на нього. Спробуйте знайти зображення під вільними ліцензіями в інших мовних розділах, або на Вікісховищі. Якщо ж зображення є невільним проте вільної заміни немає, а воно дуже потрібне, то можна оформити як добропорядне користування.

До речі, чи це лише у мене, але у Вас підпис неправильно відображається. Якщо не лише у мене, то може спробуйте задати собі новий підпис (це у налаштуваннях), хоча скоріше за все справа в апрстрофі у вашому імені, який не сприймається вікіпедією, тоді доведеться перейменуватись.--Leonst 15:44, 4 серпня 2009 (UTC)Відповісти