Обговорення користувача:Perohanych/Що це було? (17.08.2010—17.08.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Perohanych/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Perohanych

Що це було?[ред. код]

Пане Юрію, доброго дня! Я, звичайно, дякую Вам за мій промоушн. Проте Ви припустились кількох ненавмисних помилок, що вводять читачів в оману, а саме:

  • Я вже НЕ Є керівником Сколівського р-ного осередку Регіонів з 2008 року, я ЗАСНОВНИК цього осередку. Можете зателефонувати до Сколівського р-ного від-ня юстиції і переконатись.
  • Я вже НЕ Є заступником голови РМБ і РМЦ у Львові з 2003 року. Можете зателефонувати до РЦ у Львові і переконатись.
  • Я НЕ МАЮ жодного стосунку до Полтавського обласного від-ня «Русского движенния». Я і в Полтаві ніколи не був і не жив! Тут пани Затулін і Мурадов щось наплутали. Можете зателефонувати до Полтави і переконатись.

А от що Ви не згадали (чому?):

  • Я таємний агент КДБ на псевдо «Убийца Админа». Можу вислати Вам копію мого посвідчення.
  • Також, в далекій молодості, я був причетний до організації підпалу Рейхстагу
  • Я нагороджений орденом «За заслуги перед Імперією» самим Д.Вейдером

З повагою, --Helgi 06:14, 17 серпня 2010 (UTC)[відповісти]

За промоцію Вас як колишнього заступника голови організацій Русский молодежный центр, та Русское молодежное братство прошу вибачення, на мій погляд адміністратор Якудза вчинив вірно, видаливши цю інформацію та посилання на її джерела. Однак Ви можете оскаржити ці його дії, як адміністратора. Що таке РЦ у Львові я не знаю.
Щодо зауважень, то в часи КДБ Вікіпедії ще не було і такого псевдо Ви отримати не могли, Рейхстаг був підпалений до Вашого народження, а про існування зазначеного Вами ордену я не знаю. Однак, чому б Вам інформацію про Ваші нагороди та копії посвідчень не розмістити на Вашій сторінці? --Perohanych 06:30, 17 серпня 2010 (UTC)[відповісти]
1) Вибачаю 2) Я згідний з Вашим поглядом на дії Якудзи 3) Можу, маю право, але не вважаю за потрібне 4) РЦ 5) Я помилився, прошу пробачення, не КГБ, а ФСБ, ніяк не можу «перебудуватися» 6) Це не підпал дер Люббе, а нещодавній підпал неонацистами сміттєвого кошика в приміщенні Рейхстагу. Я вказав їм, який саме смітник краще підпалити 7) Шкода, коштовна річ 8) Що і коли розміщувати на своїй СК вирішую я сам. Я прняв до відома вашу пораду і вирішив її відхилити, проте Ви маєте право через якійсь час знову її подати на мій розсуд. З повагою, --Helgi 07:24, 17 серпня 2010 (UTC)[відповісти]
) (на речення про відхилення поради і право знову її подати) --Perohanych 07:30, 17 серпня 2010 (UTC)[відповісти]
мені приємно додати людині кілька секунд життя. Більше тут З повагою, --Helgi 07:36, 17 серпня 2010 (UTC)[відповісти]