Обговорення користувача:RLuts/Архів вересень 2010

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Боріться зі своєю схиблиністю до вилучання статей

Ви не даєте деяким статтям сформуватися. Боріться зі своєю проблемою самостійно і не показуйте це людям. Ви просто провокуєте безглузді балачки замість роботи над статтями. RonRodex 12:09, 9 вересня 2010 (UTC)

Відповідь надіслав Вам в обговорення --RLuts 12:51, 9 вересня 2010 (UTC)
З статтею Tweet я помилився - вибачте за неуважність. RonRodex 13:30, 9 вересня 2010 (UTC)
Буває --RLuts 13:31, 9 вересня 2010 (UTC)

Статус зображення Файл:Antitila.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Antitila.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. Albedo 16:48, 10 вересня 2010 (UTC)

Вилучення статей

Вітаю. Я відкинув ваші зміни на сторінці [1] за декількох причин. По-перше підсумки під обговоренням вилучення зазвичай підводять адміністратори, по-друге ви ніяк не аргументували закриття цього запиту. Спочатку я подумав, що ви автор статті, лише перечитавши те обговорення зрозумів, що ви номінували статтю на вилучення. Зазвичай номінатор може знімати статтю, яку поставив але обґрутнування цьому потрібно написати. Хоча я думаю, що обговорення таки варто продовжити із нього поки не витікає те, що сайт відповідає ВП:КЗС тобто "має декілька нетривіальних публікацій". Якщо ви змінили свою точку зору, можете закреслити свою попередню репліку і написати нову. --yakudza 21:26, 10 вересня 2010 (UTC)

Вибачте. Трохи піддався провокації --RLuts 00:04, 11 вересня 2010 (UTC)