Обговорення користувача:Sergii777

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Kharkivian у темі «Щодо Файл:Dorotych.jpg» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Всеукраїнська громадська організація "Союз захисту підприємництва"[ред. код]

ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "СОЮЗ ЗАХИСТУ ПІДПРИЄМНИЦТВА"

Дата реєстрації 25.07.2005, Ідентифікаційний код 33634430, Юридична адреса: 02154, м.Київ, вул.Ентузіастів, буд.7, телефон: +380442322080, факс: +380674417248, Голова - Доротич Сергій Іванович з 2010 року.

Всеукраїнська громадська організація "Союз захисту підприємництва" створена з метою здійснення діяльності спрямованої на захист законних інтересів, прав та свобод підприємців в 2005 році. Зазначена організація веде активну діяльність щодо відстоювання інтересів малого та середнього бізнесу у західному та центраньому регіонах України. До "Союзу захисту підприємництва" входять 214 юридичних осіб і близько 1098 приватних підприємців(станом на 01.01.12). Організація стала відома під час Податкового майдану як один із організаторів акції протесту. Голова ВГО "Союз захисту підприємництва" Сергій Доротич був модератором Податкового майдану. ВГО "Союз захисту підприємництва" співпрацювала з Оксаною Продан. Результатом співпраці Голови ВГО (Сергія Доротича) і Оксани Продан стало заснування ГО "Фортеця". "Союз захисту підприємництва" має широке представництво в дорадчо-консультативних органах. Представники ВГО входять до складу Ради підприємців при КМУ, Експертно-апеляціної ради при Держкомпідприємництві, Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва. Голову ВГО "Союз захисту підприємництва" Доротича Сергія Івановича з 2011 року обрано Головою Регіональної ради підприємців в м.Києві.

Статус Файл:Dorotych.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Dorotych.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати файл під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. RLuts (обговорення) 00:35, 24 грудня 2012 (UTC)Відповісти

Сторінку Всеукраїнська громадська організація «Союз захисту підприємництва» номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Всеукраїнська громадська організація «Союз захисту підприємництва», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 18:39, 13 грудня 2020 (UTC)Відповісти

Щодо Файл:Dorotych.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Dorotych.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Kharkivian (обг.) 14:13, 17 січня 2021 (UTC)Відповісти