Обговорення користувача:Slamdank ru

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own.
You can ask for further help at the help desk of the community portal --Ігор з Києва 18:00, 1 квітня 2009 (UTC)[відповісти]

Поважаймо чужу працю і правила Вікіпедії[ред. код]

Вітаю. Дякую Вам за те, що Ви хочете покращити нашу Вікіпедію. Можливо Ви і вболівальник «Чорноморця». Якщо Ви звернули увагу, ця стаття позначена як добра. Тобто, автор доклав чимало праці для створення цієї статті і всі, хто міг, допомогли йому у цьому. У Вікіпедії не можна подавати факти, які неможливо перевірити. Офіційний сайт «Чорноморця» вже декільки днів недоступний і вашу правоту перевірити неможливо. А на сайтах ПФЛ і ФФУ ці футболісти наразі не числяться у складі «Чорноморця». Крім того, Ви зіпсували дизайн розділу, прізвища деяких футболістів подані з помилками. Я постарався виправити все це і закоментував декількох футболістів, по яких не можна було перевірити інформацію. Та і у даті Ви помилилися (не 25.04.10 а 25.07.10) і вже вдруге не звертаєте на це увагу. Однак це не означає, що я їх викинув звідти назавжди. По мірі появи підтвердження вони знайдуть своє місце у складі. Звертаюся до Вас як футбольний статистик з понад 30-річним стажем. Це Ваш перший внесок, Вам шкода своєї праці. Але істина дорожча. Тому, дочекаємося підтвердження і тільки після цього додамо їх в склад. --VPrypin (обг.) 18:59, 26 липня 2010 (UTC)[відповісти]

P.S. Iван Бобко і Максим Гавриленко заявлені за «Чорноморець-2». А Мігуель Альфредо Портільо немає і там. Ще раз прошу, не випереджайте події. --VPrypin (обг.) 19:17, 26 липня 2010 (UTC)[відповісти]

Поважаймо чужу працю і правила Вікіпедії. Моя відповідь на останнє повідомлення.[ред. код]

Вітаю. Дякую за конструктивну критику. 1. Офіційний сайт «Чорноморця» вже доступний (28.07.2010). 2. Дизайн розділу я не зіпсував! 3. Помилитися може кожний з нас, я не став би драматизувати. 4. Помилки та недоліки можуть бути скрізь - сайти ПФЛ, ФФУ, "Чорноморця" та інші. 5. Це мій перший внесок на цій сторінці, але на Вікіпедії я вже дещо зробив (дивися "мій внесок" - російський, англійський та німецький розділи Вікіпедії). — Це написав, але не підписав, користувач Slamdank ru (обговореннявнесок).

Відповідь можна писати так. Кожна двокрапка відсуває відповідь на один абзац. Крім того, прийнято ставити підпис (зверніть увагу на червону стрілочку на малюнку зверху цієї сторінки). --VPrypin (обг.) 16:07, 28 липня 2010 (UTC)[відповісти]
Повернув Iвана Бобка і Максима Гавриленка. Але сайт «Чорноморця» суперечить офіційним даним. Багатьох гравців «Чорноморця-2» він подає гравцями основного складу. А «Чорноморець-2» на сайті став молодіжним складом і складається аж з 8-ми футболістів. Як вони бідні за 11-х гратимуть. Хоча в заявці «Чорноморця» 16 гравців і «Чорноморця-2» 25 гравців. Гравці «Чорноморця-2» практично без обмежень можуть виступати за «Чорноморець», тоді як гравці «Чорноморця» за «Чорноморець-2» можуть грати зі значними обмеженнями як по віку, так і по кількості. З такою заявкою, як на офіційному сайті, «Чорноморець-2» змушений грати без замін, бо просто не вистачить гравців. Ось такий анекдот виходить.
А ось Мігуель Альфредо Портільо і на офіційному сайті «Чорноморця» немає, який легіонер захоче грати у першій лізі.
Під псуванням дизайну я мав на увазі те, що склад команди ділиться навпіл у два стовпчики. Ви ж зробили два стовпчики дуже різної висоти, що виглядало не зовсім гарно.
Не сприймайте цю критику надто близько до серця, з часом Ви набудете досвіду і критикувати вже не буде за що. Продовжуйте писати. Якщо виникатимуть питання, можете сміливо писати на мою сторінку. Бажаю успіхів!
З повагою, --VPrypin (обг.) 16:07, 28 липня 2010 (UTC)[відповісти]