Обговорення користувача:Thevolodymyr/про хокей (чесько словацький) (03.09.2009—03.09.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Thevolodymyr/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Thevolodymyr

про хокей (чесько словацький)

[ред. код]

Здоровенькі були, шановний Thevolodymyr, на днях побачив та почитав троха ваш доробок (цікаво й не стандартно), а ще звернув увагу на Ваші плани й маю до Вас конкретну пропозицію:

  • на днях створив Вікіпедія:Проект:Хокей, думаю що вдасться зорганізуватися, адже зібралася доволі хороша компанія котра ретельно виписує доволі змістовні та якісні матеріали (за русскімі стабами ганятись не збираємося, а польські чи фінські - трішки смішні) на тематику гаківки, тому б просив Вас долучитися до даного циклу статей - особливо дивлячись на Ваші наміри розписати інформативно наших сусідських спортовців.
  • гадаю, за пів-року вдасться назбирати хороший матеріал й можна буде формувати портал українського вікі-хокею(гаківки)
  • також нам би стала в нагоді Ваша технічна обізнаність у форматуванні сторінок (таблиці...) та порталу (я приміром застарий -за совітів «бейсік та перфокарти ото й весь компутор» тому не влажу в технічні дебрі - щоби так манки не наробити)
Зичу Вам успіхів, Слава Україні --Когутяк Зенко 16:09, 3 вересня 2009 (UTC)Відповісти
Вітаю!
Дякую за теплі слова щодо мого, відверто кажучи, незначного доробку та технічних навичок (доречі з бейсиком я теж встиг свого часу «награтися» )). Відразу хочу вибачитися, що моя сторінка планів на майбутнє дещо ввела Вас в оману. Насправді усе, що там написано щодо чехів та словаків, - не зовсім мої особисті плани, а радше замольовки пропозиції щодо проведення тематичного тижня, присвяченого цим історично близьким державам. При цьому в рамках такого тижня (який я сподіваюся все ж таки якось запропонувати громаді) для себе особисто я планую написання низки статей з тамтешнього броварства, а також з історії Першої Словацької республіки і, можливо, дещо про футбол. Хокей мене також цікавить, але значно в меншій мірі.
Повертаючись до створеного Вами проекту, це, безумовно, дуже цікава та перспективна ініціатива, і я готовий надати посильну допомогу її розвиткові. Зокрема:
  • З точки зору наповнення - перекладом статей з англвікі (найактивнішим допусивачем проекту певно не буду, але...);
  • З технічної точки зору - допомогою у створенні таблиць, шаблонів тощо (я поки що не дуже добре володію інструментарем Вікі, але мені цікаво у тому «колупатися» і при наявності якісного зразка, як правило, виходить пристойно);
Ще раз дякую за пропозицію. З повагою, Thevolodymyr 19:42, 3 вересня 2009 (UTC)Відповісти