Обговорення користувача:Yelysavet/Блокування (24.09.2011—24.09.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: NickK у темі «Блокування» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Dolyn/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Dolyn

Блокування

[ред. код]
Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з псуванням шаблонів для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Спочатку за псування шаблону lang2 при тому, що на ваші граблі вже наступали, потім заміну lang3 на lang2, через що зіпсувалися ще й статті, для довершення номінування на вилучення останнього, після чого ви взялися псувати китайський текст, вилучаючи піньїнь (латинізовану китайську), яка для більшості читачів усе ж є важливим засобом розрізнення різних китайських слів, при тому, що чомусь ви вилучили її лише з одного з двох слів, які, як видно, відрізняються піньїнем, хоча українською однакові. Термін блокування вибраний з урахуванням того, що неконструктивні дії з шаблонами без пояснень тривали кілька годин (включно з поверненням позначки про швидке вилучення після зняття її адміном, також без пояснень) і попередніх блокувань за необґрунтовані зміни — NickK 21:00, 24 вересня 2011 (UTC)Відповісти