Портал:ЛГБТ/Вибрана цитата

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишаючись "закритим", Ви тим самим підтримуєте ідею про те, що у вашому гействі є щось ганебне ... Тому вихід з підпілля так важливий. Але коли і як - це особиста справа кожного. Єдиний виняток - це "закриті" громадські діячі - геї, які використовують свою владу, щоб завдавати шкоди іншим геям. Це парламентарії і священики, що приймають гомофобні закони або читають гомофобні проповіді. У цих виняткових випадках аутинг виправданий.

Пітер Тетчелл

Документація

Довідка і допомога

Цитати змінюються автоматично один раз на тиждень. Зміна відбувається по колу по зростанню номера, після останньої цитати відбувається перехід до цитати з нульовим номером. Додавання цитат вітається. Максимальне допустима кількість цитат необмежена. Для коректної роботи скрипта число, що стоїть після «mod» в першому рядку скрипта, повинна дорівнювати кількості цитат! Зверніть увагу, що нумерація цитат починається з нуля, тому останній номер на одиницю менше кількості цитат!

Для додавання нової цитати додайте в кінець основного скрипта наступний фрагмент, збільшуючи при цьому лічильник цитати:

| Номер цитати = {{Цитата|Цитований текст|40|Автор|Джерело}}

Розмір лапок складає ціле число у пікселях.

Також збільшіть на одиницю номер в першому рядку, після «mod»:

{{#switch: {{ #expr: {{CURRENTWEEK}} mod КількістьЦитат}}

Зверніть увагу, що цей номер повинен бути на одиницю більше, ніж номер доданої Вами цитати!