Про любов говорити не будемо

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Про любов говорити не будемо
Жанр драма
Режисер Варіс Брасла
Сценарист Ерік Ланс
У головних
ролях
Ілзе Рудолфа
Маріс Андерсонс
Ліга Кактіня
Харій Спановскіс
Оператор Алвіс Менголс
Композитор Імант Калниньш
Художник Петеріс Розенбергс
Кінокомпанія Ризька кіностудія
Тривалість 87 хв.
Мова російська
Країна СРСР СРСР
Рік 1988
IMDb ID 0307256

«Про любов говорити не будемо» — радянський художній фільм режисера Варіса Брасли, знятий за мотивами роману Андріса Колбергса «Під ранок в автомобілі» на Ризькій кіностудії у 1988 році. Московська прем'єра фільму відбулася в лютому 1990 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Життя молодят Брігіти і Індуліса складалося як і у багатьох сімейних пар. Відсутність власного будинку, турботи про дитину і вічний брак грошей. Після чергової зміни квартири Брігіта звернулася за допомогою до Фредіса — друга юності Індуліса, який займав адміністративну посаду на великому промисловому підприємстві.

В результаті маніпуляцій із заводською документацією державі було завдано матеріальної шкоди. Відповідати за те, що трапилося довелося Брігіті, навмисно взятої Фредісом на відповідальну посаду. Незважаючи на участь в її долі слідчого, молодій жінці довелося кілька років провести у виправній колонії.

Вийшовши на свободу, вона мріє помститися винним в її поламаної долі. Розуміючи, що одночасно любить і ненавидить свого колишнього чоловіка, який після розлучення живе з новою сім'єю, Брігіта робить невдалу спробу пробудити в ньому старі почуття. Вони зустрічаються, але тільки для того, щоб незабаром розлучитися вже назавжди.

В ролях[ред. | ред. код]

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]