Щипцов Олександр Олександрович: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[перевірена версія][перевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
IgorTurzh (обговорення | внесок)
IgorTurzh (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Рядок 62: Рядок 62:
[[Категорія:Випускники Київського національного торговельно-економічного університету]]
[[Категорія:Випускники Київського національного торговельно-економічного університету]]
[[Категорія:Випускники Одеського національного морського університету]]
[[Категорія:Випускники Одеського національного морського університету]]
[[Категорія:Випускники Національної академії державного управління при Президентові України]]

Версія за 11:55, 22 серпня 2019

Олександр Олександрович Щипцов
Народився 4 серпня 1985(19850804)
м. Київ, УРСР, СРСР
Громадянство Україна Україна
Національність українець
Діяльність керівництво водним транспортом Украхни
Alma mater Українська академія зовнішньої торгівлі
Посада начальник державної установи «Держгідрографія»

Олекса́ндр Олекса́ндрович Щипцо́в (*4 серпня 1985(19850804), м. Київ, УРСР) — український держслужбовець, політик; начальник державної установи «Держгідрографія»; фахівець з водного транспорту України, кандидат юридичних наук.

З біографії

Олександр Щипцов народився 4 серпня 1985 року в Києві.

У 2002 році закінчив гімназію № 178 міста Київ і вступив до Української академії зовнішньої торгівлі за спеціальністю «Міжнародне право», яку закінчив 2007 року.

У 2010 році закінчив Одеський національний морський університет за спеціальністю «Організація перевезень і управління на транспорті». У 2013 році захистив дисертацію у цьому ж університеті та отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук за спеціальністю «Міжнародне право» [1].

У 2018 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України та здобув ступінь магістра за спеціальністю «Державне управління»[2].

Службова діяльність

Після закінчення Української академії зовнішньої торгівлі до 2009 року обіймав посаду начальника управління вантажних перевезень ВАТ «Київський річковий порт».

У березні 2009 року розпочав роботу в Інспекції Головного державного реєстратора флоту як перший заступник[3]. У 2011 році кілька місяців був виконуючим обов’язки начальника Ялтинського морського торговельного порту. Наприкінці цього ж року став заступником начальника Севастопольського морського торговельного порту з експлуатації.

До серпня 2015 року працював начальником Управління надання адміністративних послуг Департаменту послуг та інформатизації в Державній інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті[4].

У 2018 році став радником голови Правління із суднобудування та реновації флоту ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство»[5]. У квітні того ж року був призначений Міністерством інфраструктури України виконуючим обов’язки начальника державної установи «Держгідрографія»(наказ Міністерства інфраструктури України . https://maritimebusinessnews.com.ua/керівництво-держгідрографія-пройд/2019/02/04/ https://mtu.gov.ua/news/30443.html?PrintVersion

Призначений Наказом Міністерства інфраструктури України від 8 травня 2019 року № 32-О на посаду начальника державної установи «Держгідрографія» (погодження Кабінету Міністрів України від 10 квітня 2019 року розпорядження № 239-р[6] [7]

Див. тж.

Примітки