Черкащина. Універсальна енциклопедія: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Рядок 2: Рядок 2:


=
=

== Упорядник ==
[[Жадько Віктор Олексійович|Віктор Олексійович Жадько]] — професор, завідувач кафедрою журналістики Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, доктор філософських наук, професор; заслужений працівник освіти України, академік АН ВО України. Член Національних Спілок - журналістів, письменників і краєзнавців.

Віктор Жадько підготував це видання внаслідок десятилітнього збирання матеріалів на основі та з використанням архівного, наукового, художньо-документального, історичного та публіцистичного фактажу, авторство засвідчено після кожної статті; упорядник відвідав 800 сіл області, де збирав матеріал та фотографував історичні пам'ятки. Окрім того в енциклопедії вміщено 157 малюнків різних аматорів пензля, з них -50, Т.Шевченка.


== Висунення на державну премію ==
== Висунення на державну премію ==

Версія за 07:35, 10 лютого 2012

'

=

Висунення на державну премію

Національна спілка краєзнавців України висунула цю працю на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки[1][2], але книга не пройшла конкурсного відбору [3].

Роботу В.Жадька, висунену на здобуття Державної премії рецензували академік НАН України Іван Дзюба, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського НАН України та Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова.

Примітки

  1. http://www.kdpu-nt.gov.ua Подання книги «Черкащина. Універсальна енциклопедія»
  2. http://www.kdpu-nt.gov.ua Список подань на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки
  3. http://www.kdpu-nt.gov.ua Список робіт, допущених до здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки