Файл:Syd Barrett.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Syd_Barrett.jpg(500 × 480 пікселів, розмір файлу: 97 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис Сід Барретт у 1968 році.
Джерело http://www.sydbarrett.net
Час створення 1968
Автор зображення
Ліцензія
Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.


Будь ласка, подайте детальне обґрунтування добропорядного використання для кожного випадку використання даного зображення, а також його джерело й інформацію про авторські права.

Добропорядне використання у статті Сід Барретт

[ред. | ред. код]

Це зображення підлягає під дію авторського права, вживання його регулюється авторський правом США (the U.S. fair use laws), та жорсткі обмеження щодо політик невільного вмісту Вікіпедії, оскільки:

  1. Це — історично значиме зображення вагомої особи.
  2. Це — сильно знижене щодо роздільної здатності оригіналу, зображення. Копії, зроблені з нього, не підходять для незаконного розповсюдження.
  3. Це зображення використовуватиметься лише для інформаційних цілей, і не застосовується як декорація.
  4. Включення зображення вагомо додає до статті, оскільки особа на фото та її історична вагомість є об'єктом обговорення цієї статті.
  5. Ця особа вже померла, тому зробити нові, вільні зображення неможливо.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний21:55, 9 вересня 2008Мініатюра для версії від 21:55, 9 вересня 2008500 × 480 (97 КБ)Prankster~ukwiki (обговорення | внесок){{Зображення |Назва=Сід Барретт |Опис=Сід Барретт |Автор= |Джерело=http://www.sydbarrett.net |Час створення=1968 |Ліцензія=GPL }}

Такі сторінки використовують цей файл: