Шаблон:CheckUser block

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Технічні журнали Вікіпедії свідчать, що з цієї IP-адреси або мережі раніше робилися шкідницькі для Вікіпедії дії. Щоб убезпечитися від майбутньої шкоди, цю IP-адресу або мережу було заблоковано.
Якщо це блокування зачепило вас випадково, будь ласка, почитайте текст нижче і зверніться по відповідну допомогу.
Вікіпедія намагається бути відкритою, але інколи нам доводиться блокувати IP-адреси, щоб убезпечитися від зловживань, вандалізму чи уникнення блокування недобросовісними користувачами. Такі блокування можуть впливати і на користувачів, що не зробили нічого поганого. Якщо ви добросовісний користувач, скористайтеся інструкцією нижче, щоб могти редагувати попри блокування. Користувачі, на яких блокування діапазону і спрямоване, мають право подати апеляцію.

IP-користувачі (без облікового запису): Якщо у вас немає облікового запису і ви бажаєте обійти це блокування, можна створити обліковий запис, з якого ви зможете редагувати. Зазвичай, такі блокування не дають редагувати лише користувачам, які не ввійшли в систему, тож під час користування зареєстрованим обліковим записом таке блокування не буде на вас впливати. Ви можете спробувати відкрити Вікіпедію з іншої мережі інтернету (наприклад, з мобільного) і зареєструватися там або ж звернутися із запитом на створення облікового запису, написавши повідомлення Вікіпедія:Соціальні мережі. У своєму запиті на створення обліковки вкажіть адресу електронної пошти (бажано шкільну / робочу / публічну, щоб ми переконалися, що ви добросовісний користувач), бажане ім'я користувача і згадайте про це блокування.

Зареєстровані користувачі (з обліковим записом):

Будь ласка, переконайтеся, що ви увійшли у свій обліковий запис. Якщо ви все ще не можете редагувати, хоч і увійшли в систему, ви можете подати запит на виключення з IP-блокування, щоб обходити блокування, які з вами не пов'язані. Залиште такий запит на своїй сторінці обговорення, бажано згадавши когось із активних адміністраторів.

Адміністраторам: Чек'юзери мають доступ до конфіденційних системних журналів, не доступних публічно або адміністраторам згідно з політикою конфіденційності Фонду Вікімедіа. Ви не повинні послаблювати чи знімати це блокування або надавати виняток із блокування, не проконсультувавшись спочатку з чек'юзером або арбітражним комітетом. Скасування блокування чек'юзерів без дозволу від чек'юзера або арбітражного комітету може бути підставою для позбавлення прав адміністратора.

{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Використання[ред. код]

{{checkuserblock|коментар (необов'язково)|sig=~~~~ (необов'язково)}}

Nota bene* Скористайтеся параметром sig=~~~~, якщо хочете поставити свій підпис при використанні цього шаблону на сторінці обговорення. У параметрі коментаря підпис працювати не буде.