Після. Довго і щасливо

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з After Ever Happy)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Після. Довго і щасливо
After Ever Happy
Жанрекранізація роману[d], романтичний фільм і драматичний фільм
РежисерCastille Landond
СценаристSharon Soboild
На основіAfter Ever Happy[d]
У головних
ролях
Джозефін Ленґфорд, Гіро Файнз-Тіффін, Ченс Пердомо, Louise Lombardd, Kiana Madeirad, Carter Jenkinsd, Аріель Кеббел, Стівен Мойер, Міра Сорвіно і Rob Estesd
КомпозиторGiorgos Kallisd
Дистриб'юторVoltage Picturesd
Тривалість119 хв.
Моваанглійська
КраїнаСША
Рік2022
Касові збори19,2 млн дол.
IMDbID 13070038
ПопереднійПісля падіння
НаступнийПісля. Назавжди

«Після. Довго і щасливо» (англ. After Ever Happy) — американський мелодраматичний фільм Кастілл Лендон, знятий за романом Анни Тодд «Після — довго і щасливо». Частина франшизи «Після», продовження фільму «Після падіння». У головних ролях, як і раніше, знялися Джозефін Ленґфорд і Гіро Файнс-Тіффін[1][2].

Сюжет

[ред. | ред. код]

Коли з'ясовується шокуюча правда про сім'ї закоханих, вони розуміють, що не так вже й сильно відрізняються один від одного. Так, Гардін і Тесса — вже не ті, що раніше, але їхнє взаємне тяжіння стає сильнішим з кожним днем[3].

У ролях

[ред. | ред. код]

Виробництво

[ред. | ред. код]

На початку вересня 2020 року Джозефін Ленґфорд і Гіро Файнс-Тіффін оголосили про те, що у виробництво запущені третя і четверта частина франшизи[4].

У жовтні в ЗМІ з'явилася інформація, що до основного акторського складу третього і четвертого фільмів приєднаються Стівен Моєр і володарка премії «Оскар» Міра Сорвіно. Стало відомо, що ролі у франшизі отримали Чанс Пердомо і Арієль Кеббел, а також Френсіс Тернер і Кіана Мадейра. Режисером третього і четвертого фільмів стала Кастілл Лендон. Сценарій картин написала Шерон Собойл, співавтор сценарію до фільму «Після сварки»[5][6].

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Після. Довго і щасливо (2022) — відгуки глядачів, рецензії кінокритиків, рейтинг. Планета Кіно (укр.). Процитовано 13 червня 2024.
  2. «Після. Назавжди» (2023, After Everything). Кіноріум (укр.). Процитовано 13 червня 2024.
  3. [1]
  4. D'Alessandro, Anthony (8 вересня 2020). ‘After’ Sequels ‘After We Fell’ & ‘After Ever Happy’ Going Into Production; Castille Landon To Direct – Updated. Deadline Hollywood (англ.). Процитовано 23 вересня 2020.
  5. ‘After’ Sequels ‘After We Fell’ & ‘After Ever Happy’ Going Into Production; Castille Landon To Direct — Updated
  6. Stephen Moyer, Mira Sorvino, ‘Chilling Adventures of Sabrina's Chance Perdomo & More Join ‘After’ Sequels