IEEE Annals of the History of Computing

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Annals of the History of Computing)
Перейти до навігації Перейти до пошуку


IEEE Annals of the History of Computingрецензований академічний журнал, що виходить чотири рази на рік і публікується IEEE Computer Society. Публікує статті на тему історії інформатики, інформаційних технологій та обчислювальної техніки. Заснований 1979-го року AFIPS, зокрема Солом Розеном[en], який був редактором журналу до кінця свого життя (1991).[1]

Журнал публікує наукові статті, інтерв'ю, спогади піонерів інформатики і комп'ютерної техніки, а також повідомлення про новини і події у цій сфері. Започаткований у липні 1979 року як Annals of the History of Computing,[2] головним редактором став Bernard Galler. Під патронатом IEEE журнал почав публікуватися з 1992 року, і тоді ж був перейменований на IEEE Annals of the History of Computing. Коефіцієнт впливовості журналу станом на 2017 рік складав 0,619. Станом на 2018 рік[уточнити] головним редактором є Gerardo Con (Каліфорнійський університет, Девіс).

Див. також[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]

  1. Rosen's vita [Архівовано 29 липня 2017 у Wayback Machine.] at history.computer.org
  2. IEEE Xplore: Annals of the History of Computing. ieeexplore.ieee.org. Архів оригіналу за 21 червня 2019. Процитовано 30 грудня 2016.

Посилання[ред. | ред. код]