International LoneStar

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
International LoneStar
International LoneStar (2008-2019)
ВиробникNavistar International
Роки виробництва2008-
Попередник(и)International 9900ix (непрямий)
ПодібніFreightliner Cascadia
Kenworth T680
Peterbilt 579
Mack Anthem
Volvo VNR

International LoneStar — модельний ряд вантажівок з класичним компонуванням і з кабіною розташованої попереду двигуна. Випускається компанією Navistar International із 2009 модельного року. Флагманська модельна лінійка компанії, LoneStar, позиціонується як найбільша дорожня вантажівка, що стоїть вище International LT (раніше International ProStar). Вперше представлений на автосалоні Чикаго 2008 року, LoneStar є найбільшим дорожнім автомобілем, коли-небудь представленим на цьому заході.

International LoneStar (з 2019)

LoneStar є сідельним тягачем, призначеним в першу чергу для роботи на шосе. За спеціальним замовленням модельний ряд також пропонується для певних професійних застосувань, включаючи буксирування важких вантажів або використання самоскидів.

На момент запуску LoneStar збирався компанією Navistar у Чатемі, Онтаріо. Після закриття заводу в 2009 році Navistar перенесла складання LoneStar на свої підприємства в Спрінгфілді, штат Огайо, та Ескобедо, Мексика, де виробляються поряд з Prostar, Transtar, Durastar та Workstar. У 2013 році LoneStar був вперше зібраний у Тауранзі, Нова Зеландія, у модифікації з кермом, розташованим ліворуч для правостороннього руху. Це єдиний ринок за межами Північної Америки, де продається LoneStar.

Двигуни

[ред. | ред. код]
  • Cummins ISX15 14.9 L turbodiesel I6
  • Cummins X15 14.9 L turbodiesel I6
  • Navistar MaxxForce 13 12.4 L turbodiesel I6

Посилання

[ред. | ред. код]