MediaWiki:Titleblacklist-custom-thumb

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Назву файлу, який Ви намагаєтеся завантажити («$2»), було додано у «чорний» список, оскільки ця назва означає, що Ви намагаєтеся завантажити не оригінал файлу, а його зменшену копію з іншого розділу Вікіпедії чи якогось вікі-проекту.

Для вільних файлів
Будь ласка, відкрийте сторінку, з якої Ви завантажили цей файл, і замість збереження через меню, яке з'являється кліком правої кнопки миші, клікніть лівою кнопкою на зображенні. Після того, як воно відкриється, збережіть його у себе на комп'ютері, поверніться на сторінку завантаження файлу і виберіть збережений файл для завантаження.
Для невільних файлів
За замовчуванням дійте за тим же алгоритмом, що і для вільних файлів. Однак, може бути, що зображення дійсно треба завантажити з меншим розширенням, аніж у тому джерелі, звідки Ви його взяли. Якщо оригінальний розмір не відповідає критеріям добропорядного використання, то поверніться на сторінку завантаження файлу і змініть «Назва завантаженого файлу».

Якщо Ви завантажуєте нову версію файлу, який існує, або Ви впевнені, що назва файлу правильна, зверніться до адміністраторів. І не забудьте вказати точну назву файлу, який Ви завантажували. Дякуємо.