The Mining Journal

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Mining Journal)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Раннє видання Mining Journal.

Гірничий журнал (англ. The Mining Journal) — один з найстаріших фахових гірничих журналів світу. Охоплює глобальні гірничодобувні інвестиції, фінанси та бізнес.

Витоки[ред. | ред. код]

The Mining Journal був заснований у 1835 р. в Лондоні[1] під назвою Mining Journal and Commercial Gazette. У 1860 він був перейменований на Mining Journal, Railway and Commercial Gazette, а з 1910 має назву Mining Journal. У перші роки «Гірничого журналу», коли він був відомий як «Гірничий журнал та комерційна газета», він вміщував інформацію про цілий ряд предметів — від гірничої, машинобудівної та металургійної галузі до новин елементів та історії загального інтересу. Увага приділялася також гірничій термінології, інформації про всі відомі шахтні аварії.

У 1935 р., на свій столітній ювілей журнал розпочав готувати річний огляд видобутку корисних копалин, а в 1990-х роках розширюється шляхом запуску окремих оглядів World Tunneling, GeoDrilling International, Mining Environmental Management (зараз 'Mining People and the Environment) "[2]

З 2008 журнал належить австралійській компанії Aspermont.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Coulson, Michael (2012). The History of Mining. Harriman House. с. 138, 401. ISBN 9780857192660.
  2. Wilson, A.J. The Pick and The Pen. London: Mining Journal Books Limited, 1979.