Pocket Kingdom: 0wn the W0rld

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Pocket Kingdom: 0wn the W0rld
Розробник SEGA
Видавець Nokia
Жанр(и) MMORPG
Платформа Nokia N-Gage
Дата випуску 2004
Режим гри багатокористувацька гра і однокористувацька гра
Технічні деталі
Носій MMC
Офіційний сайт

Гра «Кишеньковий королівство» (Pocket Kingdom) розроблена спеціально для ігрової консолі N-Gage і відноситься до жанру мобільних MMORPG.

Як і всі ігри для N-Gage, гра являє собою неперезаписувану MMC-карту і продається у фірмовій коробочці. Доступ до ігрового серверу для власників карт проводиться безкоштовно. Звичайно, гравцеві доводиться оплачувати GPRS-з'єднання за тарифами свого стільникового оператора — але цього можна уникнути, якщо для підключення до сервера гри використовувати вихід в Інтернет через Bluetooth.

Гра не переведена на російську мову. В наш час (станом на 2017 р.) ігровий світ надто великий для має кількості гравців, тому гравцям доводиться заздалегідь домовлятися на форумі один з одним, щоб зустрітися в Online.

Ігровий сюжет[ред. | ред. код]

Гра дозволяє необмеженому числу гравців, що знаходяться в різних країнах, подорожувати своїми «кишеньковими королівствами» в єдиному ігровому світі і попарно битися невеликими партіями (до 4 загонів, що набирають із воїнів, магів, злодіїв, «леталок» і т. д.). Кожен із загонів може мати один предмет (кольчугу, зброя, прикраса), поліпшує його характеристику. Загони-ветерани можна покращувати, якщо гравець зможе виготовити відповідну емблему у своїй лабораторії.

Метою гри є «захопити світ», тобто піднятися на саму вершину світової таблиці рекордів. У грі є аукціон, з допомогою якого можна торгувати цінними (і не дуже) предметами, піднімаючись на другий, «торговельної» таблиці рекордів. Найціннішими предметами на аукціоні є старші емблеми і унікальні предмети - які складніше всього виготовити в лабораторії.

До особливостей гри відноситься рясне використання ігрового жаргону, причому самою грою. Сам сюжет гри зав'язаний на мережеві баталії, нібито відбувалися в ігровому світі. Зокрема, головний лиходій Ulgress перший забрався на вершину таблиці рекордів («захопив світ»). Але був забанений за те, що прикидався дівчиною - і тому приречений на вічне існування в Offline.

Гра містить цікаву Offline'ову частину, яку можна проходити поодинці. Відкривши кілька локацій, отримуєш доступ в Online. Чим більше локацій ти відкрив у Offline, тим сильнішу армію можеш підготувати для мережевих битв. Offline'ова частина формально закінчується з перемогою над Ulgress'ом, але активно використовується для відновлення після мережевих битв.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]