Потяг до Пусана 2. Півострів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Потяг до Пусана 2. Півострів
반도
Український постер
Жанр Катастрофа
Трилер
Хоррор
Режисер Йон Сан Хо
Продюсер Лі Дон Ха
Кім Йон Хо
Сценарист Пак Чу Сок
Йон Сан Хо
У головних
ролях
Кан Тон Вон
Лі Чон Хьон
Лі Ре
Квон Хе Хьо
Кім Мін Дже
Ку Кю Хван
Оператор Лі Гьон Док
Композитор Лі Сон Хьон (Mowg)
Монтаж Ян Джін Мо
Кінокомпанія RedPeter Film
Дистриб'ютор Next Entertainment Worldd, ADS Serviced[1] і Netflix
Тривалість 115 хвилин
Мова корейська
Країна Південна Корея Південна Корея
Рік 2020
Дата виходу Південна Корея 15 липня 2020
Україна 6 серпня 2020
США 7 серпня 2020
IMDb ID 8850222
Попередній «Потяг до Пусана»
bando2020.kr

Потяг до Пусана 2. Півострів (кор. 반도, Bando) — це південнокорейський фільм-трилер, що є сиквелом до Потяг до Пусана. Фільм мали показати під час Каннського кінофестивалю, але у зв'язку з коронавірусом фестиваль було скасовано[2]. Прем'єра фільму в Кореї та Азії відбулася 15 липня 2020 року та за перший тиждень він зібрав 20 мільйонів доларів, враховуючи на те, що кількість місць в кінотеатрах було зменшено внаслідок обжемувальних заходів, пов'язаних з пандемією[3]. Прем'єра фільму в Україні заплановано на 6 серпня 2020 року. Фільм розповідає про події, що відбуваються на території Південної Кореї після 4 років з моменту подій попереднього фільму.

Сюжет[ред. | ред. код]

Південна Корея відразу занурюється в хаос. Невідомий вірус миттєво привів процвітаючу країну до цього апокаліпсису. Страшна зараза стрімко поширюється серед населення, а заражені перетворюються в живих мерців, що жадають людської крові і плоті. Уражені хворобою люди заповнюють міста і відрізають шляхи відступу. Вижити в умовах жахливої ​​катастрофи вдається не всім, а тим, хто зміг вціліти, доводиться боротися за життя з кровожерливими тваринами. З моменту тих моторошних подій проходить чотири роки. За цей час зомбі заполонили всю Південну Корею, і лише військовий на ім'я Чон Сік зміг залишити заражену зону і перейти кордон. Незабаром він повинен повернутися туди, де все почалося і покласти край епідемії.

Акторський склад[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. http://nmhh.hu/dokumentum/198182/terjesztett_filmalkotasok_art_filmek_nyilvantartasa.xlsx
  2. Joan MacDonald (04.06.2020). Two Korean Films Make The Cannes International Film Festival List. Forbes. Процитовано 4 серпня 2020.
  3. Pamela McClintock (19.07.2020). Foreign Box Office: South Korea's 'Peninsula' Bows to Big $20M. The Hollywood Report. Процитовано 4 серпня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]