Рон Костишин

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Рон Костишин
Країна  Канада
Діяльність політик
Посада Member of the Executive Council of Manitobad
Партія New Democratic Party of Manitobad
Сайт ronkostyshyn.ca

Рон Костишин (англ. Ron Kostyshyn) — канадський політик, обраний до Законодавчих зборів Манітоби на виборах 2011 року.[1] Він представляв виборчий округ Суон-Рівер як член групи Нової демократичної партії Манітоби. Костишин був призначений міністром сільського господарства, продовольства та сільських ініціатив 13 січня 2012 року під керівництвом прем'єр-міністра Грега Селінджера.[2] Він брав участь у виборах 2016 року, але зазнав поразки від свого прогресивно-консервативного опонента.

Життєпис[ред. | ред. код]

Костишин народився і виріс у сільській місцевості Манітоби. У 1974 році закінчив середню школу Етельберта, де навчалися і його діти. Протягом останніх 26 років Костишин працював на сімейній фермі, яка складається з 200 корів/телят і 2560 акрів.

Протягом двох десятиліть він служив мером у Моссі-Рівер та членом ради. Він також працював у різних радах, включаючи Асоціацію муніципалітетів Манітоби, Комісію з охорони природи Манітоби, міжгірський заповідний район, ветеринарну раду району Етельберт, асоціацію управління фермами Манітоби, а також керлінґ-клубі та ковзанці Етелберта.

Костишин проживає в районі Етельберта, одружений з дружиною Джуді. Мають двох дорослих доньок та одного онука.

Результати виборів[ред. | ред. код]

 

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Martin, Nick (5 жовтня 2011). Clash of colours. Winnipeg Free Press. B2. Процитовано 30 червня 2012.
  2. Ron Kostyshyn MLA for Swan River – Biography. Your Manitoba. New Democratic Caucus of Manitoba. Архів оригіналу за 4 березня 2016. Процитовано 30 червня 2012.