Тропіканка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Тропіканка
порт. Tropicaliente
Тип телесеріал
Телеканал(и) Globo
Жанр теленовела
Режисер Gonzaga Blotad
У головних ролях Herson Caprid
Сілвія Пфейфер
Композитор Elba Ramalhod
Країна-виробник  Бразилія
Мова оригіналу бразильський варіант португальської мови
Перший показ 16 травня 199431 грудня 1994
Кількість серій 197
Посилання

«Тропіканка» (порт. Tropicaliente) — бразильський 197-серійний телесеріал 1994 року. Прем'єрний показ в Україні стартував 26 червня 1995 року на ГРТ і продовжився до кінця року.[1]

Анотація[ред. | ред. код]

Красива і багата Летісія (Сілвія Файфер) у 17-річносу віці закохується в Раміра (Ерсон Капрі), бідного рибалку із села у Форталезі бразильського штату Сеара, який на сім років старший за неї. Дівчина кидає управління компанією та бізнес, який їй полишив батько мільйонер Гаспар Веласкес, щоб насолоджуватися життям. Так вона опиняється в маленькій хатинці, де вони з Раміру проводять пристрасний медовий місяць. Але він рибалка, і йому потрібне плисти в море, щоб заробити на життя. Він сідає в човен і обіцяє повернутися наступного місяця, щоб вони змогли одружитися.

Через три місяці, не дочекавшись жодних новин від коханого, Летісія маючи ряд проблем та увагу багатих залицяльників, їде за кордон продовжувати навчання. Незабаром повертається Раміру, весь палаючий пристрастю, але знаходить халупу порожньою. Він вирішує, що став лише іграшкою для розпещеного багатого дівчиська, яке вирішило просто весело провести літо. Але за 20 років вони знову зустрічаються.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Источник. Архів оригіналу за 7 травня 2019. Процитовано 7 травня 2019.

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]