Вечканова Олена

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вечканова Олена
Громадянство Україна Україна
Національність українка
Діяльність підприємниця,
стартаперка,
засновниця маркетплейсу ThreeSnails
Сайт ua.three-snails.com

Олена Вечканова — українська підприємниця, стартаперка. Заснувала унікальний[джерело?] маркетплейс ThreeSnails з продажу етнічних виробів ручної роботи[1].

Діяльність[ред. | ред. код]

Олена Вечканова стала відомою завдяки своєму стартапу ThreeSnails, який допомагає українським майстрам та майстриням продавати вироби ручної роботи (handmade) на міжнародному ринку, зокрема у США, Канаду та в європейські країни[1].

В ThreeSnails представлені етнічний одяг, прикраси та посуд ручної роботи українців[1].

Команда проекту їздить Україною, для того щоб відшукати і долучити більше народних майстрів з унікальними навичками, робить ефектні знімки виробів та просуває їх у соціальних мережах[1]. А також знайомить іноземців з українською культурою.

80% покупок на маркетплейсі здійснюють мешканці США з Каліфорнії, Нью-Йорку, Чикаго і Техасу. Ще 10% клієнтів з Великої Британії. Зокрема вироби продаються через офіційний сайт та інтернет-магазини, наприклад, Amazon Handmade, EBay, Etsy, а також через уртових покупців[2].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в г Видатні українки. Олена Вечканова. Архів оригіналу за 28 квітня 2021. Процитовано 7 жовтня 2019.
  2. Своими руками: как Елена Вечканова зарабатывает в США на украинском handmade. Архів оригіналу за 7 жовтня 2019. Процитовано 7 жовтня 2019.

Посилання[ред. | ред. код]