Вікіпедія:Вікікотові

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікікотові
Період існування: від 2012
Вікікотові відпочивають від написання статей
Вікікіт шипить на вандала
Біологічна класифікація редагувати
Царство: Тварини (Animalia)
Тип: Хордові (Chordata)
Клада: Синапсиди (Synapsida)
Клас: Ссавці (Mammalia)
Ряд: Хижі (Carnivora)
Підряд: Котовиді (Feliformia)
Родина: Котові (Felidae)
Підродина: Малі кішки (Felinae)
Рід: Кіт (Felis)
Вид:
Вікікотові (F. wikipediensus)
Біноміальна назва
Felis wikipediensus
Range shown in white
Синоніми
  • Felis wikicatus, 2015
  • Felis wikisilvestris, 2015
  • Felis wikidomestica, 2015

Вікікотові (Felis wikipediensus) — дописувачі, що редагують лише заради задоволення, на відміну від вікілінивців. Пріоритетом є власна мета: змінити світ, зарити погані сторінки в пісочок, стати бюрократом, який постійно нявкає. Частіше поширені Вікікоти та Вікікішки.

Вікікіт, що захопився редагуванням статті

Стиль редагування вікікотових хаотичний як і їх життя, що може заплутати будь-якого дописувача. Вони можуть трішки погратися зі статтею, і залишити її. Вікікотові зазвичай працюють самостійно, без допомоги інших. Однак, їх мурчання гіпнотизує інших дописувачів дружити з ними. Полюють тварини в різних місцинах, найчастіше на Нові сторінки та Нові редагування. Часто блукають сторінками обговорень у пошуках чогось смачненького. Інколи дорослі особини можуть перетворитися на вікітигрів, вікіпум чи вікіягуарів.

Для вікікотових їх територія від окремого тематичного проєкту до всієї Вікіпедії, але не Метапедія. Інколи, за територію можуть конфліктувати з іншими вікікотовими Метапедії. Ці вікітварини мають велику кількість редагувань, і можуть полювати на статті годинами. Але часто витрачають багато енергії та полюбляють спати. Вони полюбляють рибку, годуйте їх рибкою!

Не забувайте, вікікотові мають гострі зуби й пазурі, що допомагає їм відбиватися від вікісобак-вандалів чи кромсати різні сторінки, які явно порушують правила Вікіпедії.

Якщо Ви вікімиша, не переживайте, втеча не допоможе… замуркочуть, але не з'їдять.